Dolar 32,3892
Euro 34,7881
Altın 2.438,91
BİST 10.003,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 18°C

BİLAL SARIHAN CHP DALAMAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY

BİLAL SARIHAN CHP DALAMAN İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY
REKLAM ALANI
Ağustos 8, 2023 6:06 pm
608
A+
A-

16 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak olan Dalaman CHP İlçe Kongresi’nde Bilal Sarıhan İlçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Bilal Sarıhan adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Türkiye Cumhuriyeti’nin şanlı tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi’nde 25 yıldır gönül bağı ile sürdürdüğüm üyelikle beraber, 6 yıldır partimizin İlçe Yönetiminde önemli görevler üstlenerek partimizin hep ileriye gitmesi için büyük gayret gösterdim.
Partimizin ilçe örgütlerinin teşkilatlanmasında önemli sorumluluklar aldım. Partimizin ve ilçemizin büyümesi için bugünden itibaren daha büyük hedefler için yeni bir yola giriyorum.
Bu gayretler çerçevesinde Dalaman’ın daha iyi bir ilçe olması, hak ettiği değeri ve katkıyı alabilmesi adına CHP Dalaman İlçe Başkanlığına aday olduğumu tüm partililerimize ve Dalaman’ımızın kıymetli halkına saygı ve sevgiyle duyuruyorum.” dedi.Bilal Sarıhan 1972 yılında Kapıkargın Mahallesi’nde doğdu. 15 yıldır Dalaman’ın en güzel koylarından biri olan Bedri Rahmi Koyunu’nun işletmeciliğini yapıyor. İşletmeci Sarıhan Evli ve 1 erkek evlat sahibi.  Haber :Güngör Çoban

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.