Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C
Per 22°C

 Birleşik Krallık Büyükelçisi’nden Başkan Gürün’e Ziyaret

 Birleşik Krallık Büyükelçisi’nden Başkan Gürün’e Ziyaret
REKLAM ALANI
Eylül 6, 2023 1:35 pm
287
A+
A-

Birleşik Krallık Büyükelçisi’nden Başkan Gürün’e Ziyaret

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

2023 Ocak ayında Türkiye’de Birleşik Krallık Büyükelçisi olarak göreve başlayan Jill Morris Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti. Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris’i sevgi, hoşgörü ve güler yüzlü insanların yaşadığı, tarih ve kültür kenti Muğla’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün nazik ziyaretleri için Büyükelçi Jill Morris’e teşekkür etti.

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris; “Vatandaşlarımız turizmde Muğla’yı tercih ettiğini, doğası, tarihi ve misafirperver insanları ile bu şehri çok sevdiklerini biliyorum.”

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyarette doğası, tarihi, kültürü, misafirperver insanları ile Muğla’nın İngiliz vatandaşlar tarafından çok sevildiğini, bu yıl Türkiye ve Muğla’yı ziyaret eden vatandaşlarının sayısının artacağını beklediklerini söyledi. Büyükelçi Jill Morris; “Muğla tarihin ve kültürün korunduğu bir şehir. Bunu içinde bulunduğumuz binadan bile anlayabiliyoruz. Gerçekten başkanlık binanızın tarihi dokusunu, mimarisini ve korunmuş yapısını çok beğendim. İlk defa Muğla’yı ziyaret ediyorum. Vatandaşlarımız turizmde Muğla’yı tercih ettiğini, doğası, tarihi ve misafirperver insanları ile bu şehri çok sevdiklerini biliyorum. Bu yıl İngiliz vatandaşlarımızın Türkiye’yi ziyaretlerinde yüzde 20’lerde artış bekliyoruz. Çağdaş, vizyoner bakış açınız, geleneklere sahip çıkan, kültürü yaşatan hizmetlerinizle bu şehri geleceğe taşıyacağınızı düşünüyorum.” dedi.-MBB

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.