Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Bodrum Institute Arama Konferansı gerçekleşti

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası’nın destekleriyle başta Türkiye olmak üzere dünyanın farklı üniversitelerinden bir araya gelen akademisyenlerin kurduğu Bodrum Institute tarafından stratejik planının şekilleneceği Arama Konferansı …

Bodrum Institute Arama Konferansı gerçekleşti
REKLAM ALANI
Nisan 4, 2023 3:24 pm | Son Güncellenme: Nisan 4, 2023 5:14 pm
334
A+
A-

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ticaret Odası’nın destekleriyle başta Türkiye olmak üzere dünyanın farklı üniversitelerinden bir araya gelen akademisyenlerin kurduğu Bodrum Institute tarafından stratejik planının şekilleneceği Arama Konferansı gerçekleştirildi.

Haziran 2022’de faaliyetlerine başlayan Bodrum Institute Arama Konferansının açılış konuşmasını gerçekleştiren Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’da daha önce hayata geçirilmemiş bir projenin hayata geçirildiğini belirterek, “Biz de bu projeye belediye olarak tüm desteğimizi sağlıyoruz. Özellikle ülkemizin ve Bodrum’un ihtiyacı olan yeni fikirlerin, yeni projelerin üretilmesi ve hayata geçirilmesi. Ülkemizin ihtiyacı olan bu. Özellikle akademik çevrelerin bu işlerde olması, bizlere rehberlik etmesi çok önemli” dedi.

Kuruluş aşamasından itibaren önemli çalışmalara imza atacağına inandığı Bodrum Enstitüsü’nün perspektif bir çalışma yürüttüğünü sözlerine ekleyen Başkan Aras, “Yurt dışından öğrenciler getiriliyor, Bodrum’un tanıtımına katkı sağlanıyor, bilimsel çalışmalar yapılıyor, uluslararası ilişkilerle ilgili burada fikirler gelişiyor. Bodrum biliyorsunuz, Türkiye’de ve dünyada çok tanınan ve ziyaret edilen bir yer” diye konuştu.

Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleşen konferansa Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay Kuleli, eski Bodrum Kaymakamlarından emekli Vali Cumhur Güven Taşbaşı, Bodrum Ticaret Odası Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Bodrum Institute yönetimi, akademisyenler ve STK temsilcileri katıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.