Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Bodrum Müzayede, Marmaris’teki antika meraklıları için mezat düzenledi

Muğla’nın Marmaris ilçesi yat limanında bulunan bir mekanda Bodrum Müzayede tarafından eski eşya ve antika meraklıları için bir mezat yapıldı. Müzayedede 20 liradan başlayıp 100 bin liraya kadar çıkan eşyalar hem mekana gelenler hem de online olarak …

Bodrum Müzayede, Marmaris’teki antika meraklıları için mezat düzenledi
REKLAM ALANI
Mayıs 8, 2023 9:48 am | Son Güncellenme: Mayıs 9, 2023 10:46 am
295
A+
A-

Muğla’nın Marmaris ilçesi yat limanında bulunan bir mekanda Bodrum Müzayede tarafından eski eşya ve antika meraklıları için bir mezat yapıldı. Müzayedede 20 liradan başlayıp 100 bin liraya kadar çıkan eşyalar hem mekana gelenler hem de online olarak satışa sunuldu.

Bodrum Müzayede ekibinin organize ettiği müzayede Marmaris Yat Limanı’nda bulunan bir işletmenin salonunda Marmaris’ten, Datça’dan ve Bodrum’dan gelen yaklaşık 50 katılımcı ve eski eşya meraklıları ile gerçekleşti. Etkinlikte, eski radyolar, kameralar, vazolar, ev eşyaları, elektronik eşyalar, eski silahlardan, tapu senetleri, pul ve para koleksiyonları satışa çıkarıldı. Katılımcılar ellerine verilen numaraları kaldırarak satışa sunulan eşyaların fiyatlarını 20 lira ile 50 lira arttırarak en uygun fiyatlara almak için mücadele etti.

Bodrum müzayede firmasının yetkilisi Sertaç Ay ‘’Uzun bir aradan sonra tekrar Marmaris Yat Limanı’na gelmekten mutluluk duyduk. Müzayedemiz çok güzel çok eğlenceli geçiyor hem antikalar, hem bir çok kişiye dokunuyoruz. Evinde fazla olanları satıyorlar, almak isteyenler gelip alıyor. Osmanlı ürünleri, retroları, vintage ürünler var’’ diyerek her ayın ilk pazarı Marmaris Yat Limanı’nda ikinci Pazarı Hisarönü’nde olduklarını belirtti.

‘Bağış eşyaları satıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz’’

Ay “Satışlarımızdan elde ettiğimiz miktarın bir kısmını yardımlar için ayırıyoruz, özellikle Bodrum Kaymakamımızda bu konu da çok hassas o da yardımlarımızı destekliyor. İsteyen evinde fazla bulunan bir eşyayı bize getirip satıldığı zaman da istediği bir derneğe makbuzu ile bağış görevini de yerine getiriyoruz’ dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.