Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

BURÇ MELTEM’DE VELİLERE SEMİNER

BURÇ MELTEM’DE VELİLERE SEMİNER
REKLAM ALANI
Aralık 29, 2015 12:38 pm
1.393
A+
A-

BURÇ MELTEM’DE VELİLERE SEMİNER

Alanında en çok satan “Okul Evde Başlar” kitabının yazarı Uzman Psikolog Dr. Fatih Kalkınç okul velilerimize Tigem Konferans Salonu’nda seminer verdi.

Beş yüze yakın dinleyicinin katıldığı seminerin açılış konuşmasını okul müdür yardımcısı İsmet Akın yaptı. Konuşmasında; “21 yıldır bölge halkına hizmet veren kurumumuz, eğitimin çıtasını her geçen gün yükseltmek için tecrübeli eğitim kadrosuyla amatör bir ruhla çalışmaktadır. Eğitim anlayışının temeline insanı ve evrensel değerleri koyan Özel Burç Meltem Eğitim Kurumları, geleceğimizi emanet edeceğimiz nesilleri yetiştirirken aynı zamanda sevgi, barış, kardeşlik türkülerinin söylendiği; kalplerin diyalog, hoşgörü ve tolerans duygularıyla dopdolu olduğu bir dünya inşası için çalışmaktadır. Bizler insan yetiştirmeyi hedefledik, başarı ödülümüz oldu. Geçen hafta ABD’nin düzenlediği Uluslararası Matematik Olimpiyatında öğrencilerimiz 5 altın,9 gümüş,8 bronz madalya kazanarak hepimizin gururu oldular. Bu vesileyle kurum olarak öğrencilerimizi,hazırlayan öğretmenlerimizi ve velilerini tebrik ediyorum.” dedi. Dr. Fatih Kalkınç’ın muhteşem sunumuyla velilerimiz çocuk eğitimi, anne baba çocuk ilişkileri, başarılı olmanın yolları,başarıyı etkileyen etkenler ilgili doyurucu bilgiye ulaştılar. Seminerden bir ay önce “Okul Evde Başlar” kitabı tüm velilerimiz tarafından okundu ve devamında sınav yapıldı. Seminerin sonunda Dr.Fatih Kalınç Bey dereceye giren velilere plaket verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Program, yazarımızın kitap imzalamasıyla sona bulurken, velilerimiz böyle verimli bir seminer için teşekkür ettiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.