Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Açık
Muğla
25°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 24°C

Menteşe Belediye ekipleri afet bölgesinde çalışmalara başladı

Menteşe Belediyesi tarafından, deprem bölgesi için yola çıkan 9 kişilik personel 1 iş makinası,1 tır, 1 cenaze yıkama ve nakil aracı, 1 adet arazöz, 1 adet 4×4 öncü araç ile birlikte 4 kamyon yardım malzemesi Hatay’a ulaştı. Teknik ekip ve iş …

Menteşe Belediye ekipleri afet bölgesinde çalışmalara başladı
REKLAM ALANI
Şubat 9, 2023 1:00 pm
366
A+
A-

Menteşe Belediyesi tarafından, deprem bölgesi için yola çıkan 9 kişilik personel 1 iş makinası,1 tır, 1 cenaze yıkama ve nakil aracı, 1 adet arazöz, 1 adet 4×4 öncü araç ile birlikte 4 kamyon yardım malzemesi Hatay’a ulaştı. Teknik ekip ve iş makinaları deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışmalarına katıldı.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş deprem bölgesinde yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı açıklamada, “Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen depremin acısını tarif etmek çok zor. Personelimiz birlik ve beraberlik içerisinde bölgedeki ekiplerle birlikte koordineli olarak çalışıyor. Bölgeden aldığımız bilgilere göre ekiplerimiz Hatay’da enkaz kaldırma çalışmalarına başladı. Yardım malzemelerimiz ise depremzedelere ulaştırılıyor. Deprem bölgesinde canla başla çalışan tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum. Umarım güzel haberler alırız. Bu büyük felaketin yaralarını hep birlikte saracağız” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.