Dolar 32,4475
Euro 34,7401
Altın 2.437,40
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 24°C
Sal 24°C

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ YOĞUN YAĞIŞLARDA TEYAKKUZ HALİNDEYDİ

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ YOĞUN YAĞIŞLARDA TEYAKKUZ HALİNDEYDİ
REKLAM ALANI
Kasım 27, 2022 8:17 pm
729
A+
A-

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ YOĞUN
YAĞIŞLARDA TEYAKKUZ HALİNDEYDİ

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde meydana gelen yoğun yağmur yağışı nedeniyle meydana gelen olumsuzlukların etkilerini en aza indirmek için teyakkuza geçti. Büyükşehir Belediyesi, yoğun yağmur yağışları nedeniyle il genelinde meydana gelen olaya anında müdahale etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yaşanan şiddetli yağışın yaratabileceği olumsuz etkilere karşı teyakkuz halindeydi. Bu kapsamda yoğun yağmur yağışı nedeniyle su baskınlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek için teyakkuza geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, meydana gelen olumsuzluklara kısa sürede müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasını önledi.

Muğla genelinde özellikle de Bodrum, Milas, Marmaris, Menteşe ve Dalaman ilçelerinde yaşanan etkili yağışlarda yüksek miktarda yağış alan bölgelerde meydana gelen olumsuzluklar, Büyükşehir ekiplerinin müdahalesi ile çözüme kavuştu.

67 personel, 38 araç ve iş makinesi ile müdahale edildi
Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından aşırı yağmur yağışının getirdiği atıklardan dolayı tıkanan 105 adet mazgal ve 7 dere ağzı temizlenerek tıkanıklıklar giderildi. Ayrıca ekipler, 5 konut, 1 yol ve 6 işyeri su baskınına da müdahale ederek yaşanan sorunları hızlıca çözüme kavuşturdu. Yoğun yağmur yağışı sonrası heyelan ve su baskınlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek için teyakkuza geçen Muğla Büyükşehir Belediyesi, meydana gelen olumsuzluklara 67 personel, 38 araç ve iş makinesi ile müdahale etti. Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan önlemler sayesinde yoğun yağmur yağışları ciddi zararlara sebep olmadan atlatıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.