Dolar 32,5129
Euro 34,9158
Altın 2.432,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 19°C

Büyükşehirden öğrencilere eğitim yardımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il sınırları içerisinde ikamet eden ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitede okumakta olan öğrencilere eğitim desteğine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi beslenme, kırtasiye, okul kıyafeti, çorba ikramı ve barınma yardımı …

Büyükşehirden öğrencilere eğitim yardımı
REKLAM ALANI
Ağustos 31, 2023 3:19 pm
224
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi il sınırları içerisinde ikamet eden ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitede okumakta olan öğrencilere eğitim desteğine devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi beslenme, kırtasiye, okul kıyafeti, çorba ikramı ve barınma yardımı sağlıyor.

Öğrencilere kırtasiye yardımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal yardımlarından faydalanan il sınırları içerisinde ikamet etmekte olan ailelerin ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitede okumakta olan çocuklarına yönelik olarak 2023 yılı içerisin de bugüne kadar 574 öğrenciye 459 bin TL yardım gerçekleştirdi.

Öğrencilerin beslenmeleri sıralarında

Büyükşehir Belediyesi, Muğla’da sosyal yardımlarından yararlanmakta olup ilk ve orta öğretimde eğitimine devam eden öğrencisi olan hanelere sosyal yardımlara ek olarak beslenme desteği veriyor. Dar gelirli ve muhtaç ailelerin öğrenci çocukları beslenme sorunu yaşamaması, ailenin sağlıklı beslenme çantasını düzenli hazırlayabilmesi amacıyla beslenme desteğinde bulunuyor. ‘Belediyem yanımda, beslenmem sıramda’ projesi çerçevesinde 2023 yılı içerisinde 603 aileye 2 milyon 833 bin 600 TL yardım gerçekleştirildi.

Okul kıyafeti desteği

Muğla Büyükşehir Belediyesi yardımlarından faydalanan vatandaşların ilk ve orta öğretimde eğitimine devam eden çocuklarına sosyal yardımlara ek yardım olarak okul kıyafeti desteği vermeyi sürdürüyor. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde öğrenim görmekte olan öğrencilere yönelik başlatılan projeye göre öğrenim günlerini kapsayacak şekilde hafta içi her gün sıcak çorba dağıtımı gerçekleştiriyor. Bu güne kadar Kötekli Mahallesi Kampus C Kapı girişinde ücretsiz olarak 16 bin 500 kişilik çorba dağıtımı gerçekleştirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.