Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Cemal Metin Avcı’ya ağırlaştırılmış müebbet, kardeşine 4 yıl hapis

Cemal Metin Avcı’ya ağırlaştırılmış müebbet, kardeşine 4 yıl hapis
REKLAM ALANI
Mart 11, 2023 1:38 pm
538
A+
A-

Muğla’da erkek arkadaşı tarafından öldürülen Pınar Gültekin cinayetinde Muğla’da görülen davada karar açıklanmış ve cinayet zanlısı Cemal Metin Avcı hakkında tahrik indirimi yapılarak 23 yıl hapis cezası, diğer sanıklar ise beraat etmişti.
Yerel mahkemenin kararı istinafa taşınmasının ardından İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 4’üncü Ceza Mahkemesinde devam davada karar açıklandı. Kararda sanık Cemal Metin Avcı hakkında ’Canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme’ suçundan haksız tahrik hükümleri uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet, kardeşi Mertcan Avcı hakkında ise ’suç delilerini gizleme, değiştirme ve yok etme’ suçunda 4 yıl hapis cezası verildi.
Muğla’da üniversite okuyan Pınar Gültekin’i boğduktan sonra varile koyup yakan tutuklu sanık Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı hakkında karar verildi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 4’üncü Ceza Mahkemesinde 16 Şubat’ta görülen duruşmada, esas hakkında mütalaasını açıklayan savcı, Cemal Metin Avcı ve kardeşi Mertcan Avcı hakkında ‘Canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istedi. Sanıkların yargılanmasına bugün İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 4’üncü Ceza Mahkemesinde devam edildi. Cemal Metin Avcı hakkında ‘Canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme’ suçundan haksız tahrik hükümleri uygulanmadan ağırlaştırılmış müebbet, kardeşi Mertcan Avcı hakkında ise ‘suç delilerini gizleme, değiştirme ve yok etme’ suçunda 4 yıl hapis cezası verildi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz 2020 tarihinde kaybolmuş, 21 Temmuz günü de Gültekin’in kısmen yanmış cesedi ormanlık bir alanda bir varilin içinde bulunmuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.