Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Ceviz büyüklüğündeki dolu araçlara zarar verdi

Ceviz büyüklüğündeki dolu araçlara zarar verdi
REKLAM ALANI
Kasım 27, 2023 11:51 am
219
A+
A-

Ceviz büyüklüğündeki dolu araçlara zarar verdi
Milas ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından derelerin taşması sonucu sokaklar göle döndü, ceviz büyüklüğünde yağan dolu ise araçlara zarar verdi.

Muğla genelinde olduğu gibi Milas ilçesinde de etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Çevre Yolu 19 Mayıs Bulvarı aşırı yağışlar sebebiyle yaklaşık 2 saat boyunca trafiğe kapatıldı, sürücüler ise alternatif yollara yönlendirildi. Yağmur sularının yükselmesiyle birlikte bazı evleri su basarken, yetkililer yardım çağırılarına yetişmekte zorlandı. Ulaşımda aksamalar meydana gelirken, bazı bölgelerde de elektrik kesintileri yaşandı.

AW085292 06 - Ceviz büyüklüğündeki dolu araçlara zarar verdi

  MUĞLA’NIN MİLAS İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN SAĞANAK YAĞIŞIN ARDINDAN DERELERİN TAŞMASI SONUCU SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ, CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE YAĞAN DOLU İSE ARAÇLARA ZARAR VERDİ.  
Muğla’nın Milas ilçesinde etkili olan sağanak yağışın ardından derelerin taşması sonucu sokaklar göle döndü, ceviz büyüklüğünde yağan dolu ise araçlara zarar verdi.

Turuncu kodla uyarılan Milas’ta aşırı yağışlar sebebiyle dereler taşarken, sokalar göle döndü. Su baskınlarına yolda yakalanan araç sürücüleri ise zor anlar yaşadı. Araçlarıyla yoğun su birikintisinde hareket etmeye çalışan otomobiller zaman zaman yolda kalırken, etkili olan ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı da araçlarda maddi hasara yol açtı.

Yetkililer, vatandaşlara evlerinden çıkmamaları ve gerekli olmadıkça dışarıda bulunmamaları tavsiyesinde bulundu. Ayrıca, sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması ve acil durum numaralarının yanı sıra yerel yetkililerle iletişim halinde olunması gerektiği vurgulandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.