Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 23°C

CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan, “Ortaca Belediyesi halkımızı kandırmaya çalışıyor”

CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan, “Ortaca Belediyesi halkımızı kandırmaya çalışıyor”
REKLAM ALANI
Mart 29, 2021 2:58 pm
3.184
A+
A-

CHP Ortaca İlçe Başkanı Tezcan, “Ortaca Belediyesi halkımızı kandırmaya çalışıyor”

thumbnail WhatsApp Image 2021 03 29 at 12.25.28

imza

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan: “Ortaca belediyesi alınan kararla ilgili hiçbir alakamız, bağımız yok diye ilanlar vererek halkımızı kandırmaya çalışıyor. Yol üstü Otoparklarla ilgili kararın alındığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kurulunda olan Ortaca Belediyesi’nin de Karar üzerinde Onay imzası vardır” dedi.

otopark 1

otopark 

CHP Ortaca İlçe Başkanı Evren Tezcan, yaptığı yazılı açıklamada: “Yol üzeri otoparkları ile ilgili 22 Şubat 2018 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan Otopark Yönetmeliğinde 4. Maddenin “ö” bendinde yol üstü otoparkı yapılacak yerler UKOME Kurulu tarafından belirlenir şeklinde değişiklik yapılmıştır. Bu düzenlemeye müteakip süreç yeniden ele alınmış ve tüm gereklilikler yerine getirilerek uygulamaya başlanmıştır. Yönetmelik değişikliği sonrası il genelinde 60 noktada 3597 adet araç park yeri işletilecek olup bu alanlar dışında yük indirme bindirme yeri, engelli araç park yeri, motosiklet, bisiklet park yeri, taksi bekleme alanı, resmi araç park yeri ve durak gibi fonksiyonlara göre sınıflandırmalar yapılmış ve Ulaşım Koordinasyon Merkezinin (UKOME) 24.06.2020 tarihli ve 2020/5-194 sayılı kararı ile yol üstü otopark alanları belirlenmiştir. Tüm bu bilgiler ışığında araç trafiğini rahatlatmak ve vatandaşlarımız tarafından park ettikleri yerlerde uzun süre bırakılan araçlar yerine sirkülasyonu sağlamak, kent merkezinin hareketliliğini artırmak için il geneli dört bölge olarak otopark ihalesi Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilmiştir. Bu kararın alındığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kurulunda Ortaca Belediyesinden bir yetkili de bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.