Dolar 32,3605
Euro 34,9891
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Çocuk ve gençlere, Ata sporu “Güreş” aşılanıyor

Çocuk ve gençlere, Ata sporu “Güreş” aşılanıyor
REKLAM ALANI
Haziran 8, 2017 7:00 am
1.252
A+
A-

Çocuk ve gençlere, Ata sporu “Güreş” aşılanıyor

DSC 0096 - Çocuk ve gençlere, Ata sporu “Güreş” aşılanıyor

 

Köyceğiz Belediyesi, çocuk ve gençlere, Ata sporu güreşi aşılamak için çalışmalar yapıyor.

Hafta içinde yapılacak olan kursların müracaatlarının Köyceğiz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından alındığı bildirildi.

Köyceğiz Belediyesi Başkanı Kamil Ceylan, amaçlarının çocukların ve gençlerin spor yapmalarını sağlamak ve ata sporu güreşi yaşatmak olduğunu söyledi.

Ceylan,  “Toparlar mahallesindeki Güreş salonumuzda 09-16 yaş arası kız ve erkek öğrencilerimize yönelik olarak hafta içi her gün 17.30-19.30 saatleri arasında Güreş kursu açıldı. Kurslarımız, Güreş antrenörlerimiz Kenan Aydın, Kürşat Çimen ve Bayan Antrenör Vildan Şener tarafından verilecektir. Kayıtlar başlamış olup, müracaatları bekliyoruz” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.