Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

Cumhuriyet Kupası’nda Dostluk Kazandı

Cumhuriyet Kupası’nda Dostluk Kazandı
REKLAM ALANI
Ekim 31, 2015 2:17 pm
1.780
A+
A-

Cumhuriyet Kupası’nda Dostluk Kazandı

cumhuriyet kupasında dostluk kazandı (14)

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kurumlar Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası finali ve ödül töreni Muğla protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı’nın 29 Eylül-29 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlediği Kurumlar Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda il protokolünün final maçını izlemesi ve ödül töreni ile sona erdi.

Muğla ili genelinde 13 kurum ve kuruluşun katıldığı voleybol turnuvasında birinci İl Jandarma Komutanlığı, ikinci Milli Eğitim Müdürlüğü, üçüncü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, dördüncü Dalaman Belediyesi oldu. Muğla Büyükşehir Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisi ve Spor Kompleksi’nde düzenlenen etkinliğe Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ile birlikte Muğla Valisi Amir Çiçek, Muğla Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık, Muğla Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Ontaş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mehmet Top, Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin halka yönelik amatör spor faaliyetlerinde masa tenisi, satranç, basketbol gibi birçok farklı branşta vatandaşları bir araya getirdiğini, bu turnuvaların il genelinde devam edeceğini söyledi.

“Sporla, Muğla İli Genelinde Hemşerilik Duygularını Arttırıyoruz.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün, Kurumlar Arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvasının amacının Muğla ili genelinde farklı kişileri, kurumları bir araya getirmek olduğunu, bu turnuvalarla yeni arkadaşlıkların, dostlukların kurulduğunu hemşerilik duygusunun arttığını söyledi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızda Cumhuriyet Kupası turnuvasıyla Muğla ili genelinde vatandaşlarımız ve farklı kurumlarımız bir araya geldi. 13 takımımızın yarıştığı turnuvada birbirinden çekişmeli 40 maç yapıldı. Bu maçlarda tanışan, centilmence spor yapan vatandaşlarımız arasında yeni arkadaşlıklar, yeni dostluklar kuruldu. Muğla’da 13 ilçemizi bir araya getiren, hemşerilik duygularını arttıran bu tür etkinlikleri farklı branşlarda yapmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Bayramı’mızda bu anlamlı turnuvaya katılan bütün takımlarımızı, müsabakaları yöneten hakemlerimize teşekkür ediyor, dereceye giren takımlarımızı kutluyorum.” dedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın ülke genelinde farklı etkinliklerle kutlandığını, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası’nın Muğla ilinde kurum ve kuruluşları bir araya getirmesi ve Cumhuriyet Bayramı’nda düzenlenmesinin çok anlamlı olduğunu söyledi. Amir Çiçek; “Birçok ilçeden katılımla gerçekleştirilen bu turnuvada maç sonunda herkes birbirini tebrik etti ve kutladı. Spor karşılaşmalarının amacı, birliği, beraberliği, tek vücut olmayı sağlamak. Muğla Büyükşehir Belediyemiz’e Muğla ili genelinde 13 kurum ve kuruluşumuzu bir araya getirmesi ve Cumhuriyet Kupası turnuvası için teşekkür ediyor, emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.