Dolar 32,3942
Euro 35,0195
Altın 2.325,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman Ankara arası seferleri haftanın 7 günü yapılacak

Dalaman Ankara arası seferleri haftanın 7 günü yapılacak
REKLAM ALANI
Ocak 2, 2023 8:26 pm
798
A+
A-

Dalaman Ankara Uçak Seferleri Haftanın Yedi Günü Yapılacak

Muğla’nın önemli turizm merkezlerinden olan ve yaz sezonunda Muğla’ya en fazla turistin giriş yaptığı Dalaman Havalimanına, Türk Hava Yolları’na bağlı Anadolu Jet yeni yıl ile birlikte haftanın yedi günü direkt Ankara uçuşlarını başlattı.

 

Her sabah 08:05’te Ankara’dan hareket edecek uçağın Dalaman’a 09:30 da ulaşması, saat 10:05’te Dalamandan hareket edecek uçağın ise 11:15 de Ankara’ya ulaşması planlanıyor

 

Ankara uçuşları ayrıca yurtiçinde Adana, Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Çanakkale, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Alanya, Hakkari, Hatay, Iğdır, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kars, Malatya, Mardin, Muş, Ordu, Samsun, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Rize, Trabzon ve Van’a aktarmalı uçuş imkanı da sağlıyor.

 

Yurt içi aktarmalı uçuşların yanında dünyanın dört bir tarafına da aktarmalı uluslararası uçuşların önünü açan bu düzenleme Muğla’nın ünlü tatil beldelerinde ve Muğla’daki turizmcilerde büyük bir memnuniyetle karşılandı.

 

Dalaman Ankara uçuşlarının sadece direkt Ankara olarak görülmemesi gerektiğini, bu uçuşların 33 farklı şehre ve dünyanın pek çok noktasına aktarmalı ulaşmanın bir yolu olduğunu belirten Dalaman Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu Dalaman – Ankara hattında doluluk arttıkça sefer sayıları da artacaktır. Valimiz Sayın Orhan Tavlı başta olmak üzere Anadolu Jet ve YDA yetkilileri ile tüm emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.