Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 26°C
Sal 24°C
Çar 24°C

EMARÇEP üyesi başkanlar fidan dikti

Marmaris Belediyesi’nin de üyesi olduğu Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin (EMARÇEP) encümen toplantısı Marmaris’te gerçekleşti. Birliğe üye belediye başkanları Marmaris’in yanan alanlarına öğrencilerle birlikte fidan dikti. Ege ve …

EMARÇEP üyesi başkanlar fidan dikti
REKLAM ALANI
Şubat 23, 2023 5:36 pm | Son Güncellenme: Şubat 24, 2023 7:28 am
265
A+
A-

Marmaris Belediyesi’nin de üyesi olduğu Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği’nin (EMARÇEP) encümen toplantısı Marmaris’te gerçekleşti. Birliğe üye belediye başkanları Marmaris’in yanan alanlarına öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliğinin aylık encümen toplantısı Marmaris’te yapıldı. Birlik Başkanı Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Coşkun Tanış, toplantı öncesi Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı da ziyaret etti.

Encümen üyeleri ayrıca geçtiğimiz yıl yaşanan orman yangınında etkilenen Yeşilbelde bölgesinde öğrencilerle birlikte fidan dikti. Burada bir açıklama yapan Birlik Başkanı Selman Hasan Arslan, “Bugün Atatürk’ün Marmaris’e gelişinin yıl dönümü. Böyle özel bir günde burada olmak bizim için çok ayrı bir ifade ve anlam taşıyor. Marmaris çok büyük yangın felaketleri geçirdi. O dönem de birlik olarak Başkanımız Mehmet Oktay’ı ziyaret edip, geçmiş olsun dileklerimizi iletmiştik. Çevreci olarak sorumluluğumuz gereği bu yanan yerlerin tekrar yeşermesine katkı vermek istedik” dedi. Yaklaşık 300 fidanı toprakla buluşturduklarını söyleyen Arslan, “Cennet Marmaris tekrar eski günlerine kavuşacak” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.