Dolar 32,3674
Euro 34,9789
Altın 2.323,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

DALAMAN CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

DALAMAN CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
REKLAM ALANI
Ekim 28, 2022 4:54 pm
879
A+
A-

DALAMAN CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Dalaman’da Cumhuriyet Meydanı’nda, Dalaman Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri dolayısıyla çelenk koyma töreni düzenlendi.

DSC 0170 - DALAMAN CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Dalaman’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Çelenk sunma törenine, Dalaman Atatürk Düşünce Derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Dalaman Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sezer Durmuş ve yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimi, birçok partililer katıldı. Törende, saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.
CHP İlçe başkanı Sezer Durmuş ; “Kıymetli yol arkadaşlarım hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak başlatmış olduğu milli mücadelenin zaferle sonuçlanmasının ardından, 29 Ekim 1923 yılında ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. İşte bu değer, bizleri ulusal bir devletin onurlu, özgürce düşünebilen, eşit haklara sahip birer ferdi, devletin tek ve gerçek sahibi haline getirmiştir. Devlet yönetimini, kişilerin, ailelerin, bir zümrenin yada sınıfın eline bırakmayan Cumhuriyet rejimi, 1923’ten beri ülkemize büyük katkılar sağlamış, Türk toplumunu ulus olma bilincine kavuşturmuş, bireyi yurttaş konumuna yükseltmiştir. Tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ve atılımlarla Türk insanının ufkunu genişletmiş, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımız görülmemiş bir dinamizm kazanmıştır. Devletimiz, Cumhuriyetin verdiği güç sayesinde uluslararası camiada önemli bir yere sahip olmuş, Atatürk’ün getirmiş olduğu ilkelerin izinden ayrılmayarak, dünyanın saygın ülkelerinden biri haline gelmiştir. Bizlere ve gelecek nesillere düşen en önemli görev; Türkiye Cumhuriyeti’nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü savunmak, Atatürk ilke ve inkılaplarını koruyup kollamak, iç ve dış tehditlere karşı duyarlı olmaktır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde herkesin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizin manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.