Dolar 32,5434
Euro 34,9349
Altın 2.426,74
BİST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Dalaman Eğitim Bir Sen’den basın açıklaması: “YÜZLERCE KİŞİ SENDİKADAN İSTİFA ETTİ”

Dalaman Eğitim Bir Sen’den basın açıklaması: “YÜZLERCE KİŞİ SENDİKADAN İSTİFA ETTİ”
REKLAM ALANI
Aralık 7, 2022 1:28 pm
1.279
A+
A-

Dalaman Eğitim Bir Sen’den basın açıklaması: “YÜZLERCE KİŞİ SENDİKADAN İSTİFA ETTİ”

Eğitim Bir Sen Dalaman İlçe Temsilcisi Recep Türkmen Dalaman Şehit Mehmetçik Parkı’nda yaptığı basın açıklamasında 4 yıldır yürütmüş olduğu görevden istifa ettiğini belirtti. Türkmen yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi,

“Türkiye’nin en büyük sendikası olan EĞİTİM BİR SEN Muğla’da emin ellerde değildir. Demokratik ve şeffaf sendikacılık hayal olmuştur. Bizim sendikamız dediğimiz sendika, Muğla’da kendi üyelerinin düşüncesinden ve iradesinden korkar hale gelmiş, seçimden köşe bucak kaçmıştır. Yıllarca vesayetle mücadelesini veren sendika Muğla’da kendisi vesayet olmuştur. Yıllarca üyesi olduğumuz ve çok sevdiğimiz sendikamız Önder Uçak elinde kendi üyelerine, kadrolarına ve düşüncesine düşmanca, kin ve nefretle bakar hale gelmiştir. Kendisine oy vermedi diye şahsım da dahil olmak üzere ve bazı ilçe başkanlarını pasifize etmeye çalışmıştır. Farklı fikir ve düşüncelere hep kapı açan  rahmetli Mehmet Akif İnan’ın kurduğu Eğitim Bir Sen Muğla’da mecrasından oldukça uzaklaşmış, kendi üyelerine fikir beyan etme ve sandığa yansıtma hakkı tanımamıştır.” dedi.

DSC 0306 - Dalaman Eğitim Bir Sen’den basın açıklaması: “YÜZLERCE KİŞİ SENDİKADAN İSTİFA ETTİ”

“YÜZLERCE KİŞİ SENDİKADAN İSTİFA ETTİ”

Eğitim Bir Sen Dalaman İlçe Temsilcisi Türkmen,  “Yapılan bu tutumlar nedeniyle yüzlerce kişi sendikadan istifa etmiştir. Tüm bu yapılanları araştırmaya, üyelerinin hakkını ve hukukunu savunmak için EĞİTİM BİR SEN Genel Merkezini göreve davet ettiğini ve ayrıca da 4 yıl seçilmiş bir ilçe başkanı olarak görev yaptığı sendikadan bugün itibariyle istifa ettiğini belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.