Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
BİST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 23°C

Dalaman EMITT FUARINDA TANITILACAK

Dalaman EMITT FUARINDA TANITILACAK
REKLAM ALANI
Şubat 3, 2023 4:18 pm | Son Güncellenme: Şubat 3, 2023 4:20 pm
739
A+
A-

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından birisi olarak kabul edilen ve bu yıl 26’ncısı düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 8-11 Şubat tarihleri arasında kapılarını konuklarına açacak.
Dalaman Belediyesi, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) ile birlikte 7’nci salon 7463 numaralı stantta yerini alacak ve Dalaman’ın turizm, tarım ve kültürünün tanıtımına geniş yer ayıracak.

Tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra, muhteşem doğasıyla, eşsiz korunaklı plajları ile yerli ve yabancı turistlerin cazibe noktası Dalaman, bu yıl 26’ncı kez yerli ve yabancı misafirlerine kapılarını açacak olan EMİTT Fuarında yeri hazır.
8-11 Şubat tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek fuarda Dalaman Belediyesi geniş bir katılımla yer alacak.
Dalaman Belediyesi, turizm sektörünün dünyaya açılan en önemli kapısı olan fuarda Dalaman’a özgü yöresel yiyecek ve içecekleri ve doğal zenginlikleri en iyi şekilde tanıtmak için son hazırlıklarını yapıyor.
Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş; “Türkiye’nin incisi olan Dalaman’da denizinden, kaplıca termal sularına kadar birçok gezilecek ve görülecek yerleri barındıran Dalaman’ımızda aynı zamanda Türkiye’nin 3. Büyük uluslararası havalimanı olmasının avantajlarını yaşamıştır. Son yıllarda yapmış olduğumuz çalışmalar doğrultusunda ilçemize yeni tesisler kazandırdık. Devam eden projelerimizde gençlik merkezi, Günlüklü Mesire alanı, tenis kortları gibi sosyal yaşam alanlarını hizmete sunacağız. İlçemizi EMİTT fuarında en iyi şekilde temsil edecek ve tanıtımlarını yapacağız.

Dalaman; Sarsala Koyu, Kille Koyu ve Kayacık sahili doğasıyla, güneşiyle, deniziyle, tarihiyle, kültürüyle ve ormanıyla değişilmez güzelliğe sahip bir coğrafyada yer alıyor. Yaz-kış turizm hareketliliğinin yaşandığı bölgemiz, turizmin yanında, portakalı, narı, mandalinası ile de önemli bir merkez. EMITT fuarında yurt içi ve yurt dışından büyük bir ilgi odağı olan Dalaman’ın doğal güzelliklerini daha fazla tanıtmayı, yerli ve yabancı konukların gelmesiyle birlikte insan popülasyonunun en üst seviyeye ulaşmasını hedefliyoruz. Turizm sektörünün ilçemiz ekonomisine katkı süresini arttırmak istiyoruz ve bunun için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Fuara katılacak tüm ziyaretçilerimizi standımıza bekliyoruz” dedi.
Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.