Dolar 36,2731
Euro 37,9620
Altın 3.396,47
BİST 9.867,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 11°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
11°C
Hafif Yağmurlu
Pts 11°C
Sal 12°C
Çar 4°C
Per 2°C

DALAMAN, EMITT FUARINDA YERİNİ ALDI

Şubat 6, 2025 10:50 am
55
A+
A-

DALAMAN, EMITT FUARINDA YERİNİ ALDI
Dünyanın en prestijli turizm fuarlarından biri olan EMITT Fuarı 28. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde 3 gün sürecek olan fuara katılan Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, “3 gün boyunca Dalaman’ımızın benzersiz doğal, tarihi ve kültürel zenginlerini tanıtmayı hedefliyoruz” dedi.
Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından birisi olan 28. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı (EMITT) İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde başladı. 5-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek, dünyanın her yerinden yüz binlerce misafir ağırlayacak olan fuarda Dalaman, Muğla Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Salon 7’deki 7461 numaralı stantta yer alıyor. Dalaman görselleri ile süslenen stantta ilçenin doğal, tarihi ve kültürel değerleri detaylı şekilde katılımcılara tanıtılacak.
Dalaman’ın tanıtımı için gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirten Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş; “Her yıl dünyanın birçok ülkesinden turizm paydaşlarını bir araya getiren Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı’nda (EMITT) Dalaman’ımızı tanıtacağız. İlçemizin turizmden hak ettiği payı alabilmesi amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dalaman Havalimanına her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist gelirken, bu turistlerin çoğu Dalaman’ımıza uğramadan diğer ilçelere konaklamaya gidiyor. Gelen turistlerin Dalaman’da kalması ve ilçenin ekonomisine katma değer sağlaması için Belediye olarak projelerimiz var. Bir yandan projeler üzerine çalışırken bir yandan da dünyanın birçok noktasından katılımcıları bir araya getiren fuarlara katılacağız. EMITT Fuarı da bunlardan biri. 3 gün boyunca Dalaman’ımızın benzersiz doğal, tarihi ve kültürel zenginlerini tanıtmayı hedefliyoruz. EMITT Fuarının ardından Almanya’da düzenlenen fuara katılım sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.