Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 24°C

Dalaman Halk Eğitimi Merkezi 350 uyku tulumunu daha deprem bölgesine gönderdi

Dalaman Halk Eğitimi Merkezi 350 uyku tulumunu daha deprem bölgesine gönderdi
REKLAM ALANI
Mart 13, 2023 3:54 pm | Son Güncellenme: Mart 14, 2023 12:36 pm
435
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından başlatılan yardım kampanyalarına yoğun destek veriliyor.

https://youtu.be/cmd26EraUdA

 

Dalaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, meydana gelen depremdeki vatandaşlara destek olmak için öğretmenleri, usta öğreticileri, kursiyerleriyle depremzedelerin ihtiyacı olan battaniye, şal, bere, kadın pijama takımı, erkek pijama takımı, uyku tulumu üretimi yapıyor.
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Muğla Valiliği ve Dalaman Kaymakamlığı koordinesinde ilk aşamada kalın polar kumaştan yüz elli battaniye, iki yüz şal, yüz elli bere, altmış kadın pijama takımı, üç yüz elli uyku tulumu kursiyerler tarafından dikildi.

halk egitimi yardim tulum 7 - Dalaman Halk Eğitimi Merkezi 350 uyku tulumunu daha deprem bölgesine gönderdi
Dalaman Kaymakamlığı ve Muğla Valiliği koordinesinde başlatılan yardım kampanyasına destek vermek için Dalaman Halk Eğitimi merkezinde üretilen ürünler teslim edildi.
Deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan ürünlerin üretilmesinde malzemelerin tedariği valilik ve gönüllüler tarafından dikişi, el emeği de Halk Eğitimi Merkezi öğretmenleri, usta öğreticileri ve kursiyerlerin katkısıyla sağlandı. Battaniye, şal, bere ve pijama takımlarının dikişini dikerek üretimde bulunan öğretmen ve usta öğreticiler Kübra Özüdoğru, Fatma Sever Özmen, Emine Toprak, Mukadder Durukan, Nazlı Akkuş, Nuray Bayazıt, Çağlayan Süzek ve kursiyerlerle çalışmalar tamamlandı.

halk egitimi yardim tulum 1 - Dalaman Halk Eğitimi Merkezi 350 uyku tulumunu daha deprem bölgesine gönderdi

Dalaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Gülderen Şahin koordinesinde gerçekleşen çalışmalarda; kursiyerler deprem bölgesinin uyku tulumu ihtiyacına da katkıda bulunmak için üç yüz elli uyku tulumu da dikip, sonrasında tüm ürünleri araçlarla deprem bölgesine gönderilmek üzere yola çıktı. Deprem felaketinden sonra Dalaman Halk eğitimi merkezinden yapılan duyuruların ardından fedakarca ve özveri ile büyük bir gayret ile çalışan, tüm imkanlarıyla seferber olup, her türlü yardımı yaparak, üreterek elinden gelenin fazlasını yapan öğretmenler ve kursiyerlere çalışmalarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Mesut Yakuta, “emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.