Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

DALAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OKTAY KAPLAN GÖREVİNE BAŞLADI

DALAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OKTAY KAPLAN GÖREVİNE BAŞLADI
REKLAM ALANI
Kasım 17, 2022 12:27 pm
1.022
A+
A-

DALAMAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ OKTAY KAPLAN GÖREVİNE BAŞLADI

Dalaman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne  Oktay Kaplan atandı.

Geçtiğimiz yıllarda Dalaman’da görev yapan Oktay Kaplan tekrar Dalaman’a atandı. Dalaman İlçe Milli Eğitim Müdürü olan Taner Şen ise İl Milli Eğitimde şube müdürlüğüne atandığı öğrenildi.

Oktay Kaplan müdürlüğün web sitesinden yaptığı açıklamada şunları belirtti ;

“Şahsıma bu önemli vazifeyi tevdi eden bize güvenen devlet büyüklerimize şükranlarımı arz ediyorum.Muğla’mızın güzide ilçesi Dalaman’a İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmanın onuruyla bu ilçemize ve bana güvenenlere layık olmaya çalışacağım. Görev sürem boyunca eğitim adına gösterilecek en küçük gayretin geleceğe atılan büyük bir adım olduğu bilinciyle vazifemizi yerine getireceğiz. Türk düşünürü Farabi’nin: “Eğitimin nihai amacı, kişinin kendisi ve çevresi için ‘faydalı’ hale gelebilmesini sağlamaktır. Gerçek ve geçerli olan başarı; herkes için huzurlu ve güvenli olan bir dünyanın oluşmasına, gelişmesine katkıda bulunmaktır” sözlerini gaye edinip Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkartma hedefine hizmet edecek, Orta Asya’dan Avrupa’ya, Afrika’ya uzanan gönül coğrafyasına lider olacak, ülkemizi tüm dünyada gururlandıracak Aziz Sancarlar, Selçuk Bayraktarlar yetiştirmek için çok çalışacağız. Tarihimizden aldığımız güç ve sorumluluk duygusu içerisinde şehrimizin eğitimine, yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizle birlik ve beraberlik ruhu içerisinde katkı sunacağız. Ve bu hedeflere eğitimin tüm paydaşlarıyla birlikte yürüyebilmek için üç temel ilkemiz olacak: “adil olmak, eşit olmak ve çok çalışmak…” Bu ilkelerden taviz vermeden iş birliği ve gönül birliğiyle Dalaman’ımızı her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırmak için mücadele edeceğiz. Bugüne kadar görev yapmış, ilçemizin eğitimine katkıda bulunmuş herkese emeğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler de bu bayrağı daha ileriye götürüp bizden sonrakilere teslim edeceğiz”dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.