Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C
Sal 23°C

DALAMAN KIRMIZI ÇİZGİSİNİ ÇİZDİ

DALAMAN KIRMIZI ÇİZGİSİNİ ÇİZDİ
REKLAM ALANI
Mart 30, 2021 4:51 pm | Son Güncellenme: Mart 30, 2021 5:33 pm
1.784
A+
A-

DALAMAN KIRMIZI ÇİZGİSİNİ ÇİZDİ

kirmizi cizgi

Dalaman Belediye Başkanı kirmizi cizgi

İçişleri Bakanlığının “30 Mart’ta kırmızı çizgimizi çekiyoruz” uygulaması kapsamında Dalaman’da yaya geçitlerine kırmızı çizgi çizildi.

Dalaman Atatürk Caddesinde düzenlenen programa, Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı başta olmak üzere kurum amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, okul geçidi görevlileri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

dalaman 1

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan Kırmızı Çizgi Broşür ve Bilgilendirme

Bakanlığın yaya geçitlerinde öncelik yayanın çalışması yaya geçitlerinin kırmızı renge boyanması ile yeni bir boyut kazandı. Yurt genelinde başlatılan ‘kırmızı çizgi’ uygulaması Dalaman’da Kaymakam Ali Güldoğan yaya geçidini kırmızı renge boyanması ile başlatıldı. Uygulama ile kavşak giriş ve çıkışlarıyla, yaya ve okul geçitlerine yaklaşırken yavaşlama, geçmek üzere olan yayalara durarak ilk geçiş hakkı verilme farkındalığının oluşturulması amacıyla Atatürk Caddesinde bulunan yaya geçidine kırmızı çizgi çizildi. Daha sonra Dalaman Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı öğrencilerle yoldan geçen araç sürücüleri ile sohbet ederek, yayalara öncelik tanınmasına ilişkin trafik kuralları ve virüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere riayet etmeleri konusunda bilgilendirmede bulundular.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.