Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Dalaman Muhtarları ve Azaları Derneği olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Dalaman Muhtarları ve Azaları Derneği olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı
REKLAM ALANI
Nisan 1, 2021 3:12 pm | Son Güncellenme: Nisan 1, 2021 3:17 pm
1.748
A+
A-

Dalaman Muhtarları ve Azaları Derneği olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı

Dalaman Muhtarları ve Azaları Derneği olağan Genel Kurul toplantısı Dalaman belediyesi toplantı salonunda yapıldı. Yapılan Genel kurul da Merkez Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Yaman dernek başkanı seçildi.

 

Divan kurulu heyeti ise Taşbaşı Muhtarı Musa Doğan, Kavacık Muhtarı Selahi Altın, Akcataş Muhtarı Şerif Karataş ve Bezkese Muhtarı Mahmut Korkut oldu.
Yönetim ve denetim kurulu seçimi ise, Merkez Muhtarı Mustafa Kemal Yaman, Şerif Karataş, Turan Sarıhan, Ümmühan Korkmaz ve Mustafa Peker’den oluştu.
Toplantıya, Dalaman belediye başkanı Muhammet Karakuş, Başkan yardımcısı Hüseyin Ertuğrul, Muğla Federasyon başkanı Kadir Gümüş, Yatağan, Ortaca ve Köyceğiz dernek başkanları, Dalaman Muhtarlar ve azalar derneği başkanı Mustafa Kemal Yaman, Dalaman Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
Karakuş, “Muhtarlarımız bizim için değerlidir”

DSC 0420

Dalaman belediye başkanı Muhammet Karakuş, “ Genel kurulunuz hayırlara vesile olsun. İnşallah bu birliğimizi ve beraberliğimizi hiç bozmadan bir dahaki dernek genel kurul toplantısını da güzel bir şekilde geçirme temennisindeyim. Sizlerle birlikte 2 yılı doldurduk, bu geçen zaman zaafında sizlerle çalışmaktan çok memnun kaldım. Bizim için önemli olan Muhtarlarımız, geçmiş dönemde hiç dikkate alınmadığını öğrendim. 2 yıllık görevim süresinde hiçbir mahalle muhtarını ezerek ve çiğneyerek bir çalışma yapmadım. Mahallerimizin muhtarlarına tüm yetkiyi verdik, Dalaman belediyesi olarak yılda en az 1 köye nasıl hizmet yapıldığını vatandaşlarımıza anlatarak bilgilendirme yapıyoruz. Hepimizin bildiği gibi son 2 yılda dünya geneli ve ülkemiz de de yaşanan bir takım hastalıklar ve doğal afetler nedeniyle yaşanan olumsuzluklara rağmen hiçbir hizmetimizden geri kalmadık. Hiçbir vatandaşımızın veya Muhtar arkadaşımızın siyasi düşüncesine saygısızlık yapmadan eşit bir şekilde hizmet götürdük. Belediyecilikte siyasi görüş olmaz, bundan dolayı hiçbir arkadaşımızla ben karşı karşıya gelmedim. Siyasi görüşlerimiz içimizdedir herkesin buna saygısı olmalıdır. Seçimler bir yarıştır, Muhtarlık olsun Başkanlık olsun bizleri seçen halkımız en doğru kararı her zaman vermektedir” dedi.

DSC 0429

Yaman; Vermiş olduğunuz güvenden dolayı teşekkür ederim

Muhtarlar ve azalar derneği başkanı Mustafa Kemal Yaman; “Genel kurulumuz hepimize hayırlı ve uğurlu olsun, vermiş olduğunuz güvenden dolayı çok teşekkür ederim. Önümüzdeki günlerde inşallah pandemi de de rahatlamalar olduktan sonra bazı etkinlikler yapıcaz. Bu konuda tüm muhtarlarımızı bilgilendirip birlikte hareket edeceğiz. Dalaman Muhtarları ve Azaları Derneği başkanı olarak beni seçen saygıdeğer muhtarlarımıza teşekkür ederim. Belediye ve Muhtarlar işbirliği doğrultusunda Dalaman’da aktif olarak etkinliklerimiz ve çalışmalar yapmaya devam edeceğiz”dedi.
Güngör ÇOBAN

DSC 0422

DSC 0413

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.