Dolar 32,5216
Euro 34,7912
Altın 2.421,59
BİST 9.708,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Dalaman’da yeni yağmur suyu hatları

Dalaman’da yeni yağmur suyu hatları
REKLAM ALANI
Temmuz 3, 2018 9:05 am
1.388
A+
A-

Dalaman’da yeni yağmur suyu hatları

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris ve Dalaman İlçesinde su baskınlarının önüne geçmek için yeni yağmur suyu hatları yaptı.

BÜYÜKŞEHİRDEN YENİ YAĞMUR SUYU HATLARI 2 - Dalaman’da yeni yağmur suyu hatları

 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesi Kenan Evren Bulvarı ve Dalaman İlçesi Atakent Mahallesinde yağmur suyu hattı yaptı.

Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesinde yoğun yağışlardan sonra su birikintilerinin meydana gelmesi nedeniyle bulvar üzerinde önlem almak için yapılan yağmur su hatlarının yapımı 3 haftada tamamlandı. Yine Dalaman ilçesi Atakent Mahallesinde yapılan yağmur suyu hatları ile bölgede yaşanabilecek olası su baskınlarına önlem alındı.

BÜYÜKŞEHİRDEN YENİ YAĞMUR SUYU HATLARI 1 - Dalaman’da yeni yağmur suyu hatları

Konu hakkında açıklamalarda bulunan MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen, kurum olarak sadece içme suyu ve arıtma tesisleri ile ilgili çalışmalar yapmadıklarını birçok farklı noktada vatandaşların ihtiyaçlarını yerine getirmek için çaba sarf ettiklerini belirtti. Yağmur suyu konusunda da yetkinin kendilerinde olduğunu belirten Ülgen, “İl genelinde yürüttüğümüz içme suyu ve arıtma hizmetleri dışında yağmur suyu konusunda da çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın olası bir su baskını veya yollarda su birikintilerinin önüne geçebilmek için yağmur suyu hatlarının yapımına devam ediyoruz. Tüm İlde bu çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.