Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Dalaman Tanıtıma Katkı Sağlıyor

Dalaman Tanıtıma Katkı Sağlıyor
REKLAM ALANI
Eylül 5, 2014 2:54 pm
1.408
A+
A-

Dalaman Tanıtıma Katkı Sağlıyor

 

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek “Dalaman Çayı dünyadaki en önemli rafting güzergahlarından birisi”

 

Dalaman kaymakamı Yılmaz Şimşek, İlçe Milli Eğitim müdür vekili Oktay Kaplan, Jandarma Komutan Vekili ve Gürleyk mahalle muhtarı Salih Salar, Narlı Muhtarı Mevlüt Yılmaz ile birlikte Narlı ve Gürleyik’te incelmelerde bulundu.

-Gürleyik Ortaokulu hazır

Gürleyk İlk ve Ortaokuluna taşımalı eğitim kapsamında; Bozbel, Taşbaşı ve Narlı Mahallelerinden gelen öğrencilerin eğitim-öğretimlerini daha iyi ortamlarda yapabilmelerinin sağlanması için yapılan 8 derslik ek okul binası yapımı tamamlandı. Okulun yapımı için KDV hariç 520.000 TL harcama yapıldığı öğrenildi.

Gürleyk Mahallesine yapılan yeni ortaokul binasını da gezen Kaymakam Şimşek, okul idaresinden okulun son durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, yeni okulun 2014-2015 Eğitim Öğretim yılına hazır olması ve eksikliklerin bir an önce giderilmesi için yetkililere talimat verdi. Dalaman Orman İşletme Müdürü ve İlçe Milli Eğitim Müdür vekili ile, Gürleyk Mahallesi’ne yapılması planlanan halı sahanın yerinde inceleme yaptı.

-Rafting turu

Şirket yetkililerinden rafting güzergahı ve karşılaşılan sorunlar hakkında bilgi alan Kaymakam Yılmaz Şimşek özellikle son yıllarda raftinge ilginin arttığını söyledi.Dalaman Çayının dünyadaki en önemli rafting güzergahlarından birisi olduğunu dile getiren Şimşek  “bu güzergahın ilçemizde olmasının sayesinde ilçemizin ve ülkemizin tanıtımına katkı sağlıyor. Bizlerde buranın daha çok tanıtılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.Rafting yapan vatandaşlara sohbet ederek onlarla birlikte bir rafting turu yapan Kaymakam Şimşek “buraya gelen misafirlerimiz adrenalini yüksek bir gün geçiriyorlar. Tabi en önemliside vatandaşburada hizmetiveren firmaların profesyonel olmaları” diye konuştu.Ziyarette ayrıca, Gürleyk Mahallesinde faal olan maden ocaklarını da gezen Kaymakam Şimşek, ocakları inceleyip maden işçileri ile sohbet etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.