Dolar 32,3918
Euro 35,1481
Altın 2.325,22
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman Ülkü Ocağın’dan Basın Açıklaması

Dalaman Ülkü Ocağın’dan Basın Açıklaması
REKLAM ALANI
Haziran 10, 2015 8:04 am
1.523
A+
A-

Dalaman Ülkü Ocağın’dan Basın Açıklaması

 

Dalaman ilçesinde AK Partililer ile Ülkücüler arasında seçim akşamı yaşanan gerilimli gece ile ilgili açıklama yapan Dalaman Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Çelimli, olayı şöyle açıkladı

7 Haziran 2015 tarihinde ÜLKÜ OCAKLARI mensubu 4 arkadaşımıza yemek yemeye giderken caddede tasarlanmış ve hazırlanmış yani önceden planlanmış bir şekilde akp gençlik kolları tarafından 15 kişilik bir grup arkadaşlarımızı kahpece pusuya düşürüp sopa ve çeşitli yaralayıcı maddelerle arkadaşlarımıza saldırmışlardır. Daha öncede seçim aracına ve evime gelerek tehtit edilmeme rağmen, yılmadan, karşılık vermeden olayın çıkmasını engelleyici bir şekilde seçim çalışmalarımıza devam ettik.

Adaleti, hoşgörüyü kimseye bırkmayan, demokrasiyi hazmedemeyen, demokratik kültürü,  saygıyı benimsemeyen bu saldırıyı en sert şekilde kınıyoruz.

Biz Kur’an-ı rehber edinmiş, Hz.Peygamberi önder edinmiş, Hz. Peygamberin ahlakıyla ahlaklanan, onun izinde yürüyen, gücünü Türk tarihinden ve Türk milletinden alan Türk-İslam Ülkücüleriyiz. Bizler çileyi, çalışkanlığı, dürüstlüğü, sabrı ve ilkeli duruşu şiar edinmiş Türk Milliyetçileriyiz.

Yüce Türk vatanı yok olmaktansa kendi canımızı gözümüzü kırpmadan siper etmiş ve siper etmeye hazır vatan sevdalılarıyız. Yanlız şu bilinmelidir ki sabrımızın bir sınırı vardır. Ama kimsede bunu sınamaya kalkmasın. Bu güne kadar hiç bir şekilde olaylara karışmamaya çalıştık bu zannedilmesin ki korktuk susuyoruz biz hukuka bağlı, hukukun üstünlüğü içinde hareket eden ve adalete inanan insanlarız. Bizi adaletin  ve hukukun içinden kimse çekmeye çalışmasın yoksa cevabımız çok sert olur . Yüce Türk milletimize ve dalaman kamuoyuna saygılarımla..

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Dalaman İlçe Başkanı

Ahmet ÇELİMLİ

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.