Dolar 32,5994
Euro 34,7386
Altın 2.496,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 13°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
13°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 23°C
Sal 22°C

DALAMAN ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİ ÜRÜNLERİ SATIŞ NOKTASI AÇILDI

DALAMAN ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİ ÜRÜNLERİ SATIŞ NOKTASI AÇILDI
REKLAM ALANI
Aralık 23, 2022 5:50 pm
889
A+
A-


Dalaman Ziraat odası tarafından projelendirilen, Dalaman Kaymakamlığı ve Belediye işbirliği ile tamamlanan, sadece çiftçilerin satış yapabileceği Dalaman Ziraat Odası Çiftçi ürünleri satış mağazası açılışı yapıldı.

Dalaman Atakent Mahallesi Bülüşlü mevkisine ahşaptan satış mağazası yapıldı. Satış mağazasında çiftçilerin kendi yetiştirdikleri ürünler ve yöresel ürünler satılabilecek.
Mağazanın açılışı, Muğla Vali Yardımcısı Murat Kahraman, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Ziraat Odası Başkanı Tevfik Tayfun Tuncay, protokol, çiftçiler ve vatandaşların katılımıyla yapıldı.

Mugla Il Tarim ve Orman Muduru Baris Saylak 1 - DALAMAN ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİ ÜRÜNLERİ SATIŞ NOKTASI AÇILDI
Açılışta konuşan Muğla İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, “Burada Muğlalılar var. Üreteninden çiftçisinden, oradaki teyzelerimden, annelerimden, buradaki iş insanlarına kadar üretici örgütleri ticaret odası, Dalaman’ın bütün siyasi aktörleri bir araya gelmiş birlikte bir iş yapmanın bu eseri ortaya çıkarmanın gururunu taşıyorlar ve yaşıyorlar. Bu Dalaman için çok anlamlı bir proje. Muğla’nın sadece turizm potansiyeli olarak anılmasının ötesinde tarımsal potansiyele de sahip olduğu gerçekliliğiyle Muğla’da turizm ve tarımın birlikte gitmesi yönünde çalıştık. Ve geldiğimiz noktada önemli mesafeler kat ettik” dedi.

Dalaman Kaymakami Mesut Yakuta - DALAMAN ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİ ÜRÜNLERİ SATIŞ NOKTASI AÇILDI
Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, “Dünyanın en güzel topraklarında, en verimli topraklarında yaşıyoruz. Çok şanslı bir insanlarız, milletiyiz. Tabi bu güzel topraklarda, bu verimli topraklarda üretilen ürünlerin güzel ürünlerin, yöresel ürünlerin halkımıza sunulması önem arz ediyor. Biz bir şekilde bunlara ulaşabiliyoruz ancak özellikle Muğla’mıza ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlere bu ürünlerin sunulması güzel bir önem arz ediyordu. Bu da güzel bir proje oldu. Yöresel ürünlerimize ulaşmak isteyen herkese açık güzel bir mekan oldu.” dedi.

Ziraat Odasi Baskani Tevfik Tayfun Tuncay - DALAMAN ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİ ÜRÜNLERİ SATIŞ NOKTASI AÇILDI
Ziraat Odası Başkanı Tevfik Tayfun Tuncay “Dalaman’da üretilen meyve ve sebzelerden üretim yapan butik Dalaman’ın markalı ürünlerini tanıtılacak ve satılacaktır. Hem çiftçilerimiz daha iyi fiyatlara ürünlerini satacak hem de tüketiciler piyasadan daha iyi fiyatlara ürün alabileceklerdir.” diye konuştu.
Projenin gerçekleşmesinde katkı sunanlara plaket verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.