Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman’a Airfiber hizmeti

Dalaman’a  Airfiber hizmeti
REKLAM ALANI
Şubat 18, 2015 6:55 am | Son Güncellenme: Şubat 18, 2015 6:56 am
2.535
A+
A-

DSC_0078

Dalaman’a  Airfiber hizmeti

Dalaman PTT Karşısında geçtiğimiz günlerde açılan, Tevfik Çelik işletmeciliğindeki ”Göcek Bilgisayar” Airfiber  internet hizmetini  Göcek’ten sonra Dalaman’a da  getirdi.

İşletme sahibi Çelik,  Airfiber internet ve işletmenin Dalaman’a faydalarını anlatan konuşmasında şunları söyledi;

Göcek Bilgisayar kimdir?

Çelik: ”Göcek bilgisayar 2013 yılında Göcek’te tekrardan faaliyete gecen 8 yıllık geçmişe sahip bir firmadır. Network sistemleri, bilgisayar bakım tamir servisi, ip kamera kurulumları, kurumsal teknoloji danışmanlığı, web sitesi tasarımı ve seo çalışması, bilişim teknolojileri ile ilgili hizmet vermekteyiz. 2015 yılında Pazar payımızı arttırmak daha geniş bir kitleye ulaşma hedefi ile yola çıkarak 2015 yılının başında Göcek bilgisayar Dalaman şubesini  açmış bulunmaktayız”

İlk hedefimiz Dalamanda ki bazı tabuları yıkmaktır

”Öncelikle tamamen öz kaynaklarımızdan oluşan Göcek Wifi airfiber hizmetini Dalaman’a getirdik. Sabit telefon bağlantısına son veren sistemimizin sağlam temellerini Dalaman ilçemizde de kurduk. Müşteri memnuniyetine dayalı internet anlayışını büyük firmaların tekelinden alarak bunu Dalaman’ın interneti yapmak adına elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz”

Sabit telefon kullanmadan airfiber hizmeti nedir?

”Müşterilerin en çok kafasını karıştıran konu bu. Öncelikle bu yalın internet kavramı ile karıştırılmakta, airfiber hizmetinin altyapısı kablolar ile kurulmaz. Tamamen bağımsızlığı olan bu sistemde herhangi bir telefon hattına vaya bu altyapıya ihtiyacınız bulunmamakta, bizim altyapımız çatılarda kablosuz şekilde kurulmaktadır. Böylelikle müşterilerin şehir planı, kazılar, kopan kablolar, yavaşlayan portlar, su alan hat girişleri gibi sıkıntılarını tamamen ortadan kaldırmaktadır”

Peki siz bu interneti nerden sağlıyorsunuz?

”Öncelikle dağıtım şebekelerimizi fiber noktalarına kuruyoruz. Daha sonrada gelişmiş cihazlar ile bu interneti müşterilerimizin evlerine ulaştırıyoruz. Her müşterimizin evi fiber noktasına bağlı etkisi yaratıyoruz. Mesafeleri aşmak müşterilerimize kaliteli hizmeti sağlamak bizim işimiz”

Airfiber hizmetimiz tamamen yasaldır

”5651 sayılı kanunun gerektirdiği yükümlülükler doğrultusunda çalışmaktayız.  Biz lisanslı bir şekilde İnternet Servis Sağlayıcılığı yapıyoruz.  Ttnet , Süperonline kadar yasalız kısacası. Türk Telekom tüm İnternet Servis Sağlayıcılarının alt yapı sağlayıcısı olarak bize hizmet vermekte”

Bu hizmetten yararlanmanın bedeli nedir?

Aylık sabit 45 tl ye müşterilermize 8 Mbps  sınırsız internet sağlamaktayız.  Bu hizmet diğer fimalarda sınırsız olarak müşteriye sunulsa da adil kota uygulaması nedeni ile sınırsız olmamaktadır. Gerçekten sınırsız internetin bedeli de yaklaşık 2 ila 3 katı arasında, diğer firmalarda değişiklik gösteriyor”

”Müşterilerimize taahahüt vereceksiniz 50 gb’lik indirmeden sonra hızınızı düşüreceğiz 8 Mbps ye kadar internet vereceğiz” gibi kelime oyunları yapmıyoruz…

Bütün avantajlarınız adil kota ve hızla mı ilgili?

”Hayır en büyük avantajımız müşterilerimizin muhattap bulabilme kolaylığıdır. Hiç tanımadığınız buraların ismini ilk defa duyan bir insana sorunlarınızı bildiremezsiniz. Dalaman ofisimizde, konusunda uzman ekibimizle direk temasa geçersiniz.  Müşterilerimizin avantajlarını maddeler halinde sıralarsakta;-Telefon bağlantınız yok, Adil kota uygulaması yok, Hızın yavaşlatılması gibi bir durum olmamakta, Tahaahüt almıyoruz, müşterilerimiz tamamen özgür, Muhatap bulabilmedeki kolaylığı gibi avantajları bulunuyor”

Ama herşeyden önce bu Dalaman’ın interneti bunu göz önünde bulundurmak çok önemli, biz genç girişimciler değerli halkımıza kaliteli ve ucuz hizmet vermek için elimizden gelenin en iyisini yapmaktayız ve yapmaya devam edeceğiz”dedi.

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.