Dolar 32,5246
Euro 34,9712
Altın 2.437,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Dalaman’da 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı

Dalaman’da 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı
REKLAM ALANI
Ekim 19, 2021 12:20 pm | Son Güncellenme: Ekim 19, 2021 12:21 pm
1.104
A+
A-

Dalaman’da 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı

DSC 0435 Kopya 2

19 Ekim Muhtarlar Günü olması sebebiyle, Dalaman Cumhuriyet Meydanında tören düzenlendi.

Tören programı, Kontrollü Sosyal Hayat” koşulları göz önüne alınarak tedbir ve kurallara riayet edilerek, Dalaman Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Dalaman Muhtarları ve Azaları Derneği Başkanı Merkez Mahallesi Muhtarı Mustafa Kemal Yaman’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.

DSC 0434 Kopya 2

Düzenlenen tören programına; Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Belediye Başkan Vekili Şefika Karaşahin Ekin,  Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar, kurum amirleri ile mahalle muhtarları, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş kendi Sosyal hesabından 19 Ekim Muhtarlar günü kutlandı. Muhtarlık müessesesi; “kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlar vatandaşlar ile belediyeler arasında bir köprü vazifesi görür. Muhtarlık, fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir ve muhtarlarımız da bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler.

DSC 0439

Bizlerle mahallelerin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapan, gerek milleti, gerekse devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten muhtarlarımıza hizmetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu duygu ve düşünceler ile tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum”dedi.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.