Dolar 32,5875
Euro 34,8655
Altın 2.496,07
BİST 9.694,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

DALAMAN’DA AHİLİK HAFTASI VE YETERLİLİK BELGESİ DAĞITIMI

DALAMAN’DA AHİLİK HAFTASI VE YETERLİLİK BELGESİ DAĞITIMI
REKLAM ALANI
Eylül 27, 2022 9:27 pm | Son Güncellenme: Eylül 27, 2022 9:45 pm
945
A+
A-

DALAMAN’DA AHİLİK HAFTASI VE YETERLİLİK BELGESİ DAĞITIMI

ahilik - DALAMAN’DA AHİLİK HAFTASI VE YETERLİLİK BELGESİ DAĞITIMI

Ahilik Haftası başlaması nedeniyle Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kültür merkezinde Muğla, Ortaca, Köyceğiz ve Fethiye ilçelerindeki Oda Başkanlarının katılımları, Muğla Valiliği, Muğla Esnaf Sanatkarlar odalar birliği başkanı, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Esnaf Odası başkanı Şevket Takar, İlçe milli eğitim Müdürü Taner Şen, Dalaman Şoförler Ve Otomobilciler Odası başkanı Mehmet Karataş gibi protokolün katılımlarıyla Ahilik Haftası ve Yeterlilik belgesi dağıtımı gerçekleştirildi.

thumbnail IMG 4644 - DALAMAN’DA AHİLİK HAFTASI VE YETERLİLİK BELGESİ DAĞITIMI

 

Düzenlenen programda ilk olarak saygı duruşu , istiklal marşının okunması, Ahilik haftası nedeniyle, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman belediye başkanı Muhammet Karakuş, İlçe milli eğitim müdürü Taner Şen, Muğla Esnaf odalar birliği başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla ticaret odası, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaparak bilgilendirdi.

thumbnail IMG 4645 - DALAMAN’DA AHİLİK HAFTASI VE YETERLİLİK BELGESİ DAĞITIMI

Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Şevket Takar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Programda, Galericiler ve Emlakçılara yeterlilik sertifikası dağıtımı yapıldı.

thumbnail IMG 4648 - DALAMAN’DA AHİLİK HAFTASI VE YETERLİLİK BELGESİ DAĞITIMI

Dalaman esnaf ve sanatkarlar odası personeli Yasemin Altın Ahilik haftası dolayısıyla kürsüde, “Horasan Ereni Ahi Evren”in  şiirini şu şekilde seslendirdi;  “Ahi teşkilatını kuran veli, Horasan Ereni Ahi Evrendir. Sanat erbabına uzanmış eli, Horasan Ereni Ahi Evrendir. Büyük Allah dostlarından ders alan, Gıyaseddin  Keyhüsrev ile gelen. Kayseri şehrinde bir süre kalan, Horasan Ereni Ahi Evrendir. Esnafı toplayıp işini bilen, Alaaddin  Keykubatla dost olan.

Onun arzusuyla Konyayı bulan,Horasan Ereni Ahi Evrendir.Özde dünya işlerinden sıyrılan,Keyhüsrev ölünce ordan ayrılan.Daha sonra Kırşehire yönelen,Horasan Ereni Ahi Evrendir.Yusuf o gönülde olan bir aşı,Esnafların Anadoluda başı.Hacı Bektaş Velinin arkadaşı,Horasan Ereni Ahi Evrendir.”dedi.

DALAMANDA AHILIK HAFTASI VE YETERLILIK BELGESI DAGITIMI - DALAMAN’DA AHİLİK HAFTASI VE YETERLİLİK BELGESİ DAĞITIMI

Katılımcı protokole  günün anısına plaketler taktim edildi. Başkan Karakuş; “Dalaman’da ev sahipliğini yaptığımız Ahilik haftası etkinliğimiz için katılan herkese çok teşekkür ediyorum, Gelişmekte  olan İlçemizin bu ve buna benzer etkinliklere her zaman desteği olacaktır ”dedi. Karakuş;  Yeterlilik belgesi alan Emlakçı ve Galericilere de iş hayatında başarılar diledi.

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.