Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 23°C
Çar 24°C

DALAMAN’DA GÖRKEMLİ İKİ AÇILIŞ

DALAMAN’DA GÖRKEMLİ İKİ AÇILIŞ
REKLAM ALANI
Şubat 8, 2022 5:03 pm | Son Güncellenme: Şubat 8, 2022 5:15 pm
1.676
A+
A-

DALAMAN’DA GÖRKEMLİ İKİ AÇILIŞ

Dalaman Gazi Bulvarı üzerinde Pasaport Pizza ve Tarihi Ortaköy Kumpircisinin açılışı kalabalık bir davetli topluluğunun katılımı ve dualarla açıldı.

Açılışa; Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Şıvgın, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Can Ünal, Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar, Ak Parti İlçe Başkanı Şefik Oğuz, CHP İlçe Başkanı Sezer Durmuş, İyi Parti Dalaman İlçe Başkanı Bahadır Bakırcı, Memleket Partisi Dalaman İlçe Başkanı Süreyya Berberoğlu, Dalaman’ın önde gelen işadamları ve davetliler katıldılar.
Kurdeleyi Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta ve Belediye Başkanı Muhammet Karakuş ve protokol üyeleri birlikte kestiler.
Açılışta Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta yapmış olduğu konuşmada; “Sayın Belediye Başkanım çok kıymetli katılımcılar siyasi partilerimiz çok kıymetli temsilcileri, sevgili Dalamanlılar bu gün iki tane nezih, güzel dizayn edilmiş, lezzetli yiyecekler üreten işletmelerin açılışını gerçekleştiriyoruz. Biz ilçemizde bu tür açılışların son derece memnun oluyoruz. Çünkü ilçemizde taş üstüne taş koyan bu tür güzel mekânlar açan tüm işletmecileri tebrik ediyoruz. Teşekkür ediyoruz onlara. Hem istihdama katkı sağladıkları için hem de ilçemizi güzelleştirmek, güzelleştirdikleri nedeniyle bu tür işletmelerin sayısının artmasını temenni ediyoruz. İnşallah bu işletmelerde umduklarını bulurlar ve bol kazançlar elde ederler. Tekrardan tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Ve işletmecilere de bu tür işletmelerin kazanılması anlamında örnek olmasını temenni ediyorum sağ olun katıldığınız için”dedi.

Dalaman Belediye Başkanı yapmış olduğu açıklamada; ”Kaymakamımız Mesut Yakuta, İlçe Emniyet Müdürümüz ve İlçe Jandarma Komutanımız ile birlikte, İlçemiz Altıntas Mahallesinde Meclis üyemiz Haluk Seydaoğlu tarafından açılan Pasaport Pizza ile Tarihi Ortaköy Kumpircisinin açılışına katıldık.
Bu güzide iş yerlerinin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını ve iş yeri sahiplerine bereketli kazançlar sağlamasını dilerim” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.