Dolar 32,5355
Euro 34,8134
Altın 2.425,15
BİST 9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 21°C
Az Bulutlu
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 27°C

DALAMAN’DA MAVİ YEŞİL OKULLAR  SERGİSİ VE KERMESİ RENKLİ GEÇTİ

DALAMAN’DA MAVİ YEŞİL OKULLAR  SERGİSİ VE KERMESİ RENKLİ GEÇTİ
REKLAM ALANI
Haziran 1, 2022 7:06 pm | Son Güncellenme: Haziran 1, 2022 7:08 pm
3.185
A+
A-

DALAMAN’DA MAVİ YEŞİL OKULLAR  SERGİSİ VE KERMESİ RENKLİ GEÇTİ

Dalaman Adile İhsan Mermerci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mavi yeşil okullar projesi kapsamında hazırlamış olduğu sergi ve okul kermesi ilgi gördü. Ege Anaokulu ve Kreşinin minik yavrularının oyun gösterileriyle başlayan etkinlikte, geniş çaplı sergi ve kermes alanı da hazırlandı.

 

DSC 1034 - DALAMAN’DA MAVİ YEŞİL OKULLAR  SERGİSİ VE KERMESİ RENKLİ GEÇTİ DSC 1039 - DALAMAN’DA MAVİ YEŞİL OKULLAR  SERGİSİ VE KERMESİ RENKLİ GEÇTİ DSC 1048 - DALAMAN’DA MAVİ YEŞİL OKULLAR  SERGİSİ VE KERMESİ RENKLİ GEÇTİ DSC 1051 - DALAMAN’DA MAVİ YEŞİL OKULLAR  SERGİSİ VE KERMESİ RENKLİ GEÇTİDalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman Garnizon komutanı, ilçe milli eğitim müdürü, daire amirleri ve vatandaşların katıldığı kermes etkinliğinde açılış konuşmaları, oyun gösterileri, kermes alanlarının tanıtımı ve okulun yapmış olduğu projeler sunuldu. Kaymakam Mesut Yakuta sergi alanını dolaşarak öğrencilerin hazırlamış olduğu resim, uygulama, geri dönüşümden kazandırdıkları projeler gibi çeşitli alanları dolaşarak okul müdürü tarafından bilgi aldı.

Dalaman’da farkındalıklarıyla ön plana çıkan Dalaman Adile İhsan Mermerci okulunun düzenlemiş olduğu organizasyondan dolayı Kaymakam Mesut Yakuta ve katılımcılar okul müdürüne ve emeği geçen herkese teşekkür ederek başarılar diledi.

Haber : Güngör ÇOBAN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.