Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 25°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dalaman’da ‘Sporla Hayat Değişiyor’ projesi

Dalaman’da ‘Sporla Hayat Değişiyor’ projesi
REKLAM ALANI
Mayıs 21, 2021 10:37 am
898
A+
A-

Dalaman’da ‘Sporla Hayat Değişiyor’ projesi

thumbnail 2

 

Dalaman Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından öğrencileri spora yönlendirmek amacıyla ‘Sporla Hayat Değişiyor’ projesi başlatıldı.

Sporun yaygınlaştırılması ve farklı spor dallarına ilgiyi arttırmayı hedefleyen proje kapsamında okullara, tenis raketi ve topları, voleybol ve basketbol topları, satranç takımı, antrenman forması, kano ve rafting malzemelerinden oluşan çeşitli spor malzemeleri verildi.

Dalaman’da ‘Sporla Hayat Değişiyor’ projesi

Dalaman’da ‘Sporla Hayat Değişiyor’ projesi

Dağıtılan tenis malzemelerini alan öğrenciler ilk antrenmanını Dalaman tenis kortlarında yaptılar.

Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, ‘Sporla Hayat Değişiyor’ projesini kurumlar arası iş birliğinin güzel bir örneği olarak kaymakamlık ve belediye ile hayata geçirdiklerini söyledi.

Kaymakam Ali Güldoğan, “Malum ülkemizde bir pandemi dönemi yaşıyoruz. Öğrencilerimiz evlerinden uzaktan eğitimle şu an eğitim hayatlarını sürdürüyorlar. Ama biz bu işin artık sonuna geldiğimizi düşünüyoruz. En yakın zamanda tekrar yüz yüze eğitim başlayacak ve tüm tesislerimizde öğrencilerimiz buluşacak. Okullarımıza spor malzemesi desteği vermek suretiyle hem bu pandeminin olumsuz etkilerini ortadan kaldırmayı hem de uluslararası düzeyde başarılı sporcuların yetişmesini hedefliyoruz. Tüm bu tesislerin daha anlamlı olabilmesi için sporculara ihtiyaç var. Bu bir başlangıç, bundan sonra da bu çalışmalarımız artarak devam edecek. Bu proje sayesinde ve bundan sonra yapılacak diğer çalışmalarla birlikte inşallah ülkemizi ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil edecek sporcuların yetişeceğine inanıyorum” dedi.

thumbnail 8

Dalaman’da ‘Sporla Hayat Değişiyor’ projesi

Belediye Başkanı Muhammet Karakuş da, projeye belediye olarak her türlü desteği verdiklerini ifade etti.

Dalaman Atatürk Spor Salonunda yapılan spor malzemesi dağıtım törenine Kaymakam Ali Güldoğan, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, İlçe Jandarma Komutanı Can Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Ali Özher, İlçe Milli Eğitim Müdürü Taner Şen, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Alaattin Hakan Semerci ve okulların temsilcileri katıldı.

thumbnail 7

Dalaman’da ‘Sporla Hayat Değişiyor’ projesi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.