Dolar 32,5592
Euro 34,8897
Altın 2.432,71
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 25°C
Az Bulutlu
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 26°C
Cts 26°C

DALAMAN’DA TEMATİK DENETİMLER DEVAM EDİYOR

DALAMAN’DA TEMATİK DENETİMLER DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
Mart 10, 2021 4:59 pm
3.248
A+
A-

01 Mart 2021 sonrası kontrollü normalleşme dönemine kademeli olarak geçilmesi kapsamında Dalaman’da “Haftalık Tematik Denetimlere” devam ediliyor.

“Dinamik Denetim Süreci”nde 01 Mart 2021 sonrası kontrollü normalleşme dönemine kademeli olarak geçilmesi kapsamında “Haftalık Tematik Denetimlere” Dalaman Kaymakamı Ali Güldoğan, Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Emniyet Müdürü Ali Özher, Jandarma Komutanı Can Ünal, Sağlık Müdürü Dr.Filiz Koçyiğit, Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar ve kurum amirleri eşlik etti.
Dalaman’da Restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane gibi yeme-içme yerleri ile kahvehane, kıraathane, kır/çay bahçesi, dernek lokali, şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapılan her türlü toplum ulaşım araçları (okul servisleri dahil) ile havalimanı/otogar gibi yerler denetleniyor.
Kontrollü normalleşme sürecindeki ilk sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan Cumartesi özellikle kalabalıkların oluşabileceği sahil kesimindeki alanlar ekiplerce kontrol edildi ve bilgilendirici uyarılarda bulunuldu. Kaymakam Güldoğan, esnaf ve çalışan personel ile hem sohbet etti, hem de uyulması gereken tedbirler hakkında bilgiler verdi. Covid-19 tedbirlerine uyduğu gözlemlenen esnafa teşekkür etti. Temizlik, maske, mesafe kurullarına riayet edilmesinin normalleşme sürecini hızlandıracağını ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.