Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Dalaman’ın kaliteli konutları ilgi görüyor

Dalaman’ın kaliteli konutları ilgi görüyor
REKLAM ALANI
Haziran 7, 2018 8:30 am
1.347
A+
A-

Dalaman’ın kaliteli konutları ilgi görüyor

Uzun zamandan bu yana göç alan Dalaman’da değişik mimari tasarımlarla yapılan konutlar talep görüyor. Konut yapımı ve satışlarında 2018 yılında diğer yıllara göre daha fazla artış sağlandığı öğrenildi.

Dalaman, doğası, ulaşım kolaylığı, coğrafi konumu, Fethiye Göcek, Dalyan, Sarıgerme, Akyaka ve Marmaris gibi yerlerin tam ortasında olması nedeniyle tercih nedeni olarak görülüyor.

Audıo akıllı ev sistemleri bölge satış sorumlusu Orhun Gültekin yaptığı açıklamada “yörede inşaat olarak çok güzel bir çalışma olmuş. Bizde bu çalışmayı fark ederek bu evi referans olarak kullanmak istedik. Evde elektrik, su açıp kapama, klima derecelendirme, lamba kontrolü aynı sistem içerisinde. Yangına karşı duman sensörü, hırsıza karşı alarm veren ve kişiyi bilgilendiren sistem entegre edilmiştir. Aynı zamanda görüntülü diafon sistemiyle bir bütün olarak yapılmıştır. Böyle bir çalışma Dalaman’da bir ilktir. Audıo olarak bölgede referans gösteriyoruz. Genç mühendis kardeşimize başarıların devamını dileriz” dedi.

İnşaat mühendisi Erdoğan Kaylı açıklamasında “yaptığımız inşaatta tamamen 1. Sınıf malzeme kullanarak profesyonellerle çalıştık. Önceliğimiz cephe mimarisiydi. Bütün esen rüzgârları ve gün ışığını doğru şekilde almasını sağladık. Bahçe düzenlemesini bahçedeki ağaçlara zarar vermeden post-modern havada yaptık. Dalaman Şehir merkezinde bölgede olmayan ve ilk defa yaptığı başarılı çalışmalarla Audio akıllı ev sistemleri şirketinin dikkatini çekti tasarımıyla konumuyla farklılıklarıyla beğeni kazanan evde akıllı ev sistemleri tanıtım filmi referans gösterilmek üzere çekildi. Yapılan bu çalışmalardan takdir görmek benim için çok onur verici” diye konuştu.

Muğla Emlak Müşavirleri Derneği Dalaman Temsilcisi Yüksel Şahin de, “Dalaman’da kaliteli konutların yapıldığı son dönemlerde mimarisi ve güvenliği açısından yapılan ilk konut olduğunu bizzat bende gördüm. Bütün inşaat firmaları mimarlar ve mühendis arkadaşlarımızın Dalaman’daki yapacak oldukları konutlarda bu şekilde kaliteyi artırarak yaparlarsa gelişmekte olan Dalaman için fark yaratıp taleplerin daha fazla ilçeye ve esnaflara katkıda bulunacağını düşünüyorum. Genç mühendis arkadaşımızı tebrik eder. Başarılarını artırarak devam etmesini diler, Dalaman’a ezber bozan çalışmalarla devam etmesini isterim” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.