Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 24°C
Per 22°C

DALYAN KANALINDA GÖNÜLLÜLER İLE BİRLİKTE KANAL TEMİZLİĞİ

DALYAN KANALINDA GÖNÜLLÜLER İLE BİRLİKTE KANAL TEMİZLİĞİ
REKLAM ALANI
Ağustos 25, 2023 8:47 am
243
A+
A-

Ortaca Belediyesi bünyesinde bulunan ve bölgedeki tek güneş panelli %100 elektrik ile çalışan “ Kanal Temiz “ teknesi temizlik çalışmalarını hızla sürdürüyor.
Her Perşembe Sabah saatlerinde Dalyan Kanalının labirenti andıran tüm dünyada ilgi gören doğal dokusunu korumak için bir bölge belirlenerek temizlik çalışmaları yapılıyor. Bu sabah ise Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Öztürk, Emek Marin sahibi tekne tasarımcısı Özleyiş Çakır ve gönüllülerin katılımlarıyla Kafe Kefal’den başlayan temizlik çalışmaları her perşembe devam edeceği öğrenildi.
“32 kez Türkiye’ye geldim en çok Marmaris’i sevdim”
Hollanda’dan tatile gelen ve bir havayolu firmasında yöneticilik yapan Norely Purperhard, “Marmaris’e ikinci kez geliyorum. Jet ski ile bu muhteşem havada ve denizde eğlenceli geziler yaptım. Daha önce Türkiye’ye 32 kez geldim. Side, Bodrum, Alanya gibi yerlere de gittim. Ama Marmaris’in denizi, insanları ve sakinliği gerçekten muhteşem ve mutlaka tekrar geleceğim” dedi.-İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.