Dalyan’a 34 Mobese kamerası yerleştirildi


Dalyan’a 34 Mobese kamerası yerleştirildi
Ortaca’nın Dalyan mahallesinde 12 ayrı noktaya toplam 34 mobese kamera sistemi yerleştirildi.
Ortaca belediyesinin kuruluşu olan DALBEL Şirketi tarafından Dalyan mahallesinde asayiş ve güvenliğin daha kontrollü sağlanması için geçtiğimiz Haziran ayında gündeme gelen mobese sisteminin yerleştirilmesi çalışmalarının 31 Temmuz 2014 tarihinde karara alındığı, 15 Aralık 2014 tarihinde de tamamlandığı bildirildi.
DALBEL Şirket Müdürü Barış Sünger, yaptığı açıklamada; “Dalyan Jandarma Komutanlığı ile yaptığımız istişareler doğrultusunda mobese sistemi bulunmayan Metinler caddesi girişinden İztuzu Plaj yolu başlangıcına, Vardiya sokak’tan Dalyan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’ne kadar 12 farklı noktaya kamera yerleştirilmesi planlandı. Toplamda 55 bin 477 lira 46 kuruşa mal olan sistem faaliyete geçti. Şirketimizin yapmış olduğu bu katkı sayesinde Dalyan mahallesinin birçok noktası emniyet birimlerimiz tarafından 24 saat kontrol edilmekte olup, şehrimizde istenmeyen olayların önüne geçilmiş olmaktadır” dedi.
DALBEL Şirket Müdürü Barış Sünger, Dalyan mahallesinin muhtelif yerlerine 2011 yılında da yine DALBEL tarafından mobese kamera sistemi döşendiğini açıkladı.