Dolar 32,5180
Euro 34,8973
Altın 2.454,80
BİST 9.882,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 23°C

Dalyan’da turizmcilerden maske ve hijyen istasyonu

Dalyan’da turizmcilerden maske ve hijyen istasyonu
REKLAM ALANI
Eylül 7, 2020 5:58 pm
1.308
A+
A-

Dalyan’da turizmcilerden maske ve hijyen istasyonu

 

ÖMER KUNDAKÇI

 

Ortaca’nın Dalyan mahallesinde turizmciler cadde ve sokaklara maske ve hijyen istasyonu oluşturdu.

DSC 8778

 

Vatandaşlar hijyen istasyonunda bulunan maskelerden ücretsiz olarak ihtiyaç duydukları anda alabilecekler.

 

Dalyan Otelciler Derneği (DOD) tarafından başlatılan kampanyayla vatandaşların dolaştığı ve rahatça ulaşabilecekleri noktalara ilk etapta 15 adet hijyen seti kondu. Kampanyaya Dalyan’daki turizm işletmeleri de destek verdi. Sayının daha da artırılacağı bildirildi.

Hijyen setlerinden 5 tanesi Dalyan’daki zabıta noktası, taksi durağı ve günübirlik tatilcilerin yoğun olarak bulunduğu sahil bandına konuldu.

DSC 8779

 

Hijyen setlerinden 5 tanesi Dalyan’daki zabıta noktası, taksi durağı ve günübirlik tatilcilerin yoğun olarak bulunduğu sahil bandına konuldu.

Diğer taraftan, Dalyan jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptıkları anonslarla vatandaşları hijyen, maske ve sosyal mesafe konusunda uyardıkları görüldü.

Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, işletmelerin tüm tedbirleri almasına rağmen dernek olarak böyle bir projenin başlatılmasının duyarlılığın göstergesi olduğunu söyledi.

Oktay Erdoğan, “İnsanlarımıza maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda sürekli yapmış olduğumuz uyarı ve ikazların yanında böyle bir hizmeti de onların ayağına getirmiş olduk. İnsanlara her noktada her şekilde ulaşmak bizim en büyük amacımız. Sayılarını en kısa zamanda daha da artıracağız. Gerek kolluk kuvvetlerimiz gerekse kamu kurum ve kuruluşlarımızın yaptığı çalışmalara işletmelerimizin de destek vermesi çok önemli. Sayın cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın da sürekli hatırlattığı üzere, sosyal mesafe, maske ve hijyen konusunda lütfen duyarlı olalım” dedi.

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir de, “Devlet ne kadar önlem alırsa alsın, insanlar istemedikten, önlemini almadıktan sonra önüne geçemeyeceğimiz bilinciyle başlatılan bir kampanya. Kampanyayı başlatan ve destek veren işletmelere duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kampanyayı başlatan Dalyan Otelciler Derneği (DOD) Başkanı Ali Mürşit Yağmur ise, “Bölgemize gelen misafirlerin rahat erişimini sağlamak için Dalyan’ın belirli noktalarına maske ve hijyen istasyonu oluşturduk. Misafirlerimiz istedikleri zaman ücretsiz olarak alınıp kullanabilirler. Bu kampanyaya Dalyan’daki tüm esnaflarımız katkı sağladı. Bizlere destek veren kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.