Dolar 32,3662
Euro 35,0212
Altın 2.326,21
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

DALAMAN VE ORTACA’DA OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR

DALAMAN VE ORTACA’DA OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR
REKLAM ALANI
Ağustos 17, 2022 10:08 am | Son Güncellenme: Ağustos 17, 2022 10:09 am
995
A+
A-

DALAMAN VE ORTACA’DA OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR

Okulların açılmasına kısa bir süre kala Muğla’da yeni eğitim öğretim yılı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde 13 ilçede okullarda yapım, onarım ve iyileştirme çalışmaları sürerken donatım alt yapısı yenileme çalışmaları da devam ediyor. İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Dalaman ve Ortaca ilçelerini ziyaret ederek okullarda devam eden hazırlıkları ve bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

İl Müdürü Emre Çay’ın ilk durağı Dalaman ilçesi oldu. İl Müdürü Emre Çay temaslarına Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta’yı ziyaret ederek başladı. İlçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerinin istişare edildiği ziyarette, eğitim yatırımları ve yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarına yönelik yürütülen çalışmalar görüşüldü.

ce83febf c28d 480f b73d 6acec28ee51c Kopya - DALAMAN VE ORTACA’DA OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR

Dalaman İlçesinde Okullar Ziyaret Edildi

İl Müdürü Emre Çay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ferman Akbulut, Dalaman İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ekrem Gürhan, İnşaat Emlak Şube Müdürü Veli Bozkurt eşliğinde; onarım ve iyileştirme çalışmalarında sona gelinen Şerefler Ortaokulunu ve Öztaş Anadolu Lisesini ziyaret etti. Devam eden onarım ve iyileştirme çalışmalarını yerinde inceleyen İl Müdürü Emre Çay, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Ortaca’da Okullarda Çalışmalar Yerinde İncelendi

Dalaman ziyaretinin ardından Ortaca ilçesine geçen İl Müdürü Emre Çay, burada ilk olarak Kaymakam Meral Uçar’ı ziyaret etti. Ardından program kapsamında yapım, onarım ve iyileştirme çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu Ortaca Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu ve Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu. Ortaca İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Topcu ve şube müdürleri eşliğinde gerçekleşen ziyaretlerde okullarda yapılan çalışmalarının son durumunu yerinde inceleyen İl Müdürü Emre Çay, ilçe müdürü ve yetkililerden bilgi aldı.

e656bd54 5e80 46b1 997a 40f72af1c8a3 Kopya - DALAMAN VE ORTACA’DA OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR

Tüm Ekibimizle Sahadayız

“Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin öncelikle çok daha güvenli ve modern ortamlarda eğitim görmeleri adına tüm imkânların seferber edildiğini ifade eden İl Müdürü Emre Çay, “İl genelinde çalışmalarımızı okullarımızın yeni eğitim öğretim yılına hazır olarak başlaması noktasına odaklamış durumdayız. Tüm ilçelerimizi ziyaret ederek okullarımızda yürütülen hazırlıkları yerinde inceleme fırsatı buluyoruz.

İlçe Müdürlerimiz, Şube Müdürlerimiz ve tüm ekibimiz sahada okullarımızda yapılan hazırlıkları, iyileştirme ve onarım çalışmalarını titizlikle takip ediyorlar. Öğrencilerimiz, yeni eğitim öğretim yılında tamamen yenilenmiş, depreme karşı daha güvenli, çevreci ve enerji dostu binalarda eğitim alma imkânına sahip olacaklar.” dedi.

befeb319 b8f6 49bc 8275 3e91e71f1b4d Kopya - DALAMAN VE ORTACA’DA OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR

Kano Kursunda Öğrencilerle Buluştu

İl Müdürü Emre Çay, Ortaca programı sonrasında Halk Eğitimi Merkezi tarafından Dalyan da düzenlenen ‘Durgun su kano eğitimi’ Yaz Etkinlik Kursunu ziyaret etti. Kano kursuna katılan öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü Emre Çay, kurs programı ve yapılan etkinlikler hakkında Halk Eğitim Merkezi Müdüründen bilgi alarak yaz kursunun açılmasında ve faaliyetlerin yürütülmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

ce83febf c28d 480f b73d 6acec28ee51c Kopya - DALAMAN VE ORTACA’DA OKULLAR YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLANIYOR

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.