Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Deprem bölgesi için yardım seferberliği

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok şehirde yıkıma neden olan deprem nedeniyle tüm Türkiye seferber oldu. 7.7 ve 7.6 şiddetinde iki depremin meydana geldiği bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgede …

Deprem bölgesi için yardım seferberliği
REKLAM ALANI
Şubat 6, 2023 3:48 pm
560
A+
A-

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok şehirde yıkıma neden olan deprem nedeniyle tüm Türkiye seferber oldu.

7.7 ve 7.6 şiddetinde iki depremin meydana geldiği bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bölgede özellikle evleri yıkılan vatandaşlar ve müdahale için bölgeye giden ekiplerin ihtiyaçlarının karşılanması yardım toplama merkezleri oluşturdu.

Muğla genelinde 6 noktada yardım toplama merkezi oluşturuldu

İl genelinde 6 noktada oluşturulan yardım merkezlerinde deprem bölgesi için büyük önem taşıyan malzemeler toplanıyor. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlar Menteşe, Bodrum, Fethiye, Marmaris, Milas ve Ortaca İlçelerinde belirlenen noktalara yardım eşyalarını bırakabiliyorlar. Yardım için toplanması gereken eşyalar ise Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Dr. Osman Gürün’ün sosyal medya hesabından detaylı olarak duyuruldu. Özellikle kişisel malzemeler olan kıyafet, battaniye, bebek bezi, tuvalet kağıdı, içlik, eldiven, uyku tulumu, çorap, polar, yorgan, bot, mont, yağmurluk gibi yardım malzemeler büyük önem arz ederken bu ürünlerin kullanılmamış olmasına dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulunuldu. Kişisel malzemelerin yanı sıra çadır, jeneratör, ısıtıcı, el feneri, kalem pil, kova, küçük matkap gibi ihtiyaç malzemelerinin de merkezlere bırakılarak deprem bölgesine gönderilmesi için toplanmasına devam ediliyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.