Dolar 32,3592
Euro 34,9986
Altın 2.324,57
BİST 9.143,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Parçalı Bulutlu
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 24°C

Depremzedelere yönelik kursun sergisi beğenildi

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdu’ndaki depremzede vatandaşlara yönelik olarak açılan Dekoratif Ahşap Süsleme kursunun sergisi oldukça beğenilirken, Dekoratif Örtü Dikimi kursu …

Depremzedelere yönelik kursun sergisi beğenildi
REKLAM ALANI
Haziran 7, 2023 1:24 pm | Son Güncellenme: Haziran 7, 2023 4:05 pm
266
A+
A-

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdu’ndaki depremzede vatandaşlara yönelik olarak açılan Dekoratif Ahşap Süsleme kursunun sergisi oldukça beğenilirken, Dekoratif Örtü Dikimi kursu da depremzede vatandaşlar tarafından Hayat Boyu Öğrenme adına oldukça ilgi gördü.

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Fethiye Sıtkı Mefharet Koçman Yurdu’nda konaklayan depremzede vatandaşlara yönelik olarak açılan Dekoratif Ahşap Süsleme Kursu İle Dekoratif Örtü Dikimi Kursunda el emeği göz nuru eserler beğeniye sunuldu.

Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İsmail Cazağ, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Abdurrahman Güneş ile usta öğreticiler Gülver Kaplan ve Sebahat Şan ‘Dekoratif Ahşap Süsleme’ kursunun tamamlanmasının ardından hazırlanan serginin açılışını yaptı. Bu kursa katılan depremzedeler hazırladıkları ahşap süsleme eserlerini beğeniye sunarken, emek veren yetkililere teşekkür ettiler. Bu arada depremzedeler için aynı yurttaki ‘Dekoratif Örtü Dikimi’ kursunu da ziyaret eden Fethiye Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İsmail Cazağ, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Abdurrahman Güneş burada depremzede kursiyerlerle sohbet edip, isteklerini dinlediler. Kursiyerler kendilerine tanınan böylesine güzel hayat boyu öğrenme etkinliği için teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.