Dolar 32,4895
Euro 34,9613
Altın 2.431,71
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 23°C
Açık
Muğla
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

DİAD’dan Şaşmaza ziyaret

DİAD’dan Şaşmaza ziyaret
REKLAM ALANI
Nisan 29, 2014 2:35 pm
1.714
A+
A-

DİAD’dan Şaşmaza ziyaret

Dalaman ilçesinde 30 mart seçimlerini kazanan CHP’li Belediye Başkanı Muhammet Şaşmazı Dalaman iş adamları derneği başkanı Ercan Kaylı ve üyeleri makamında ziyaret etti.

İş adamlarına hitaben konuşan Başkan Şaşmaz; “Daha önce CHP’den  il genel meclis üyeliği yaptım. İlçemin sorunlarını biliyorum. O zamanlar direksiyon bende değildi. Ama şimdi direksiyona ben geçtim. Dalamanın öncelikli sorunlarını biliyorum. İl genel meclisi üyeliği dönemimden bu yana kille koyunu halka kazandırmak için çalışıyorum. Bunun için ilk işim olarak burayı düşünenlere karşı bir eylem gerçekleştirdik. Yine önceki dönemlerden 22 metrelik havalimanı yolu çalışmalarımız vardı. Mevcut valimizle bu konuyu konuşmuştum. Valimden söz almıştım. Bu yol aslen turizm yolu olmasına rağmen ilçemiz için çok önemlidir. Dalaman iş adamaları hem esnaf hem de bir sivil toplum örgüt üyeleri ilçede bulunan ekonomiye yön veren dernek Dalamanın menfaati bakımından DİAD’ın önemli, DİAD’ın kurulduğu 2 yıldan bu yana beraber çalışmalarımız var. DİAD’ın ilçe çıkarları için çalıştığını biliyorum.  Sizleri yanımda hissediyorum” dedi.

DİAD başkanı Ercan Kaylı konuşmasında; “Bizim amacımız ilçe çıkarları doğrultusunda Dalamana güzel şeyler kazandırmak. Bu vesile ile başkanımızla da il genel meclis üyeliği döneminde de çalışmalarımız oldu. Bize ihtiyaç duyulduğu her kulvarda ilçemiz çıkarlarına çalışmaya hazırız”dedi.

Ziyaretle ilgili DİAD 2. Başkanı İsmet Akdeniz açıklamasında; “Belediye başkanımızı yönetim kurulu üyeleri ve bazı üyelerimizle makamında ziyaret ettik. Derneğimiz belediyemiz ile akıl birliği yaparak ilçemizi en iyi noktalara getirmek için elinden geleni yapacaktır” dedi.

diad ziyaret - DİAD'dan Şaşmaza ziyaret

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.