Dolar 32,3341
Euro 35,0774
Altın 2.308,07
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 24°C
Az Bulutlu
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 26°C
Paz 27°C
Pts 26°C

Dr. Ali Arslan örgütüne güveniyor

Dr. Ali Arslan örgütüne güveniyor
REKLAM ALANI
Ağustos 28, 2013 1:56 pm
1.549
A+
A-

ALİ ARSLAN MARMARİS ZİYARETİ - Dr. Ali Arslan örgütüne güveniyor

Dr. Ali Arslan örgütüne güveniyor

CHP Muğla Büyükşehir belediye başkan aday adayı Muğla eski Milletvekili Dr. Ali Arslan CHP Marmaris İlçe Örgütünü ve Marmaris Belediye başkanı Ali Acar’ı ziyaret etti. Ali Acar ile bir süre sohbet eden Arslan CHP Marmaris İlçe Örgütünün toplantısına katıldı.

Toplantıda yönetim kurulu ve kadın kolları üyeleriyle sohbet eden Arslan burada önümüzdeki süreçte yapılacak seçimler ve aday belirleme sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Marmaris Belediye başkanı Ali Acar Büyükşehir belediye başkan aday adayı Dr. Ali Arslan’ı tebrik ederek başarılar diledi.

-Erdoğan’a “sarı kart”

Yerel seçimlerin daha sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimleri ilgilendirdiğine dikkat çeken CHP Muğla Büyükşehir belediye başkan aday adayı Dr. Ali Arslan “Önümüzde çok önemli bir yerel seçim süreci var. Bu süreç sadece yerel seçim değil aynı zamanda bir referandum ve genel seçimin ön hazırlığı. Bence bu yerel seçimde yerel yönetimleri seçeceğiz ama en azında Erdoğan’a sarı kart göstereceğimiz seçim olmalı. Sonuçta yerel seçimin çok çok ötesinde üst üste 3 tane çok önemli seçim var. Yerel seçim, Cumhurbaşkanlığı seçimi, genel seçim ve 1 tane de referandum. Bunların birinin sonucu diğerinin sonucunu etkileyecek seçimler. Yerel seçimlerin sonucu Cumhurbaşkanlığı seçimini, genel seçimi çok yakından ilgilendiriyor” dedi.

-Arkadaşlarım bu göreve çağırdı

Dr. Ali Arslan “Şu anda Türkiye’de siyasal yaşamın en önemli sürecini yaşıyoruz. Yıllardır siyasetin içerisindeyim, İlçe başkanlığı yaptım, bir dönem milletvekili seçildim ama partimiz barajı aşamadı görev yapamadım, ardından iki dönem üst üste milletvekilliği yaptım. Akyarlar’dan Bekçiler’e,  Bozburun’dan Göktepe’ ye Muğla’mızı ve Muğlalı hemşerilerimi çok iyi biliyorum, tanıyorum. Bu seçimler Türkiye’nin geleceği için çok önemli. Beni yakından tanıyan ve bu seçimlerin önemine inan arkadaşlarımın ve hemşerilerimizin çağrısıyla Büyükşehir belediye başkanlığına aday adayı oldum. Bu süreçte de tüm örgüt üyelerime ve hemşerilerimize güveniyorum” diye konuştu.

-Aday belirleme süreci

Cumhuriyet Halk Partisi’nde şu anda aday belirleme sürecinin merakla beklendiğini söyleyen CHP Muğla Büyükşehir belediye başkan aday adayı Dr. Ali Arslan “Cumhuriyet Halk Partisi adaylarını nasıl belirleyecek. Sürecin nasıl gideceği belli değil. Çok belirsizlikleri olan bir süreç yaşıyoruz. Bir grup ön seçim olmalı diyor, bir grup anket yapılsın diyor. Benim de içinde bulunduğum bir grup hem ön seçim olsun hem de anketi parti dikkate alsın. İkisinin birleştirilebildiği bir model. Anket yapıldığında ilk 3’e giren ön seçime giderdi, bu da bir öneriydi. Genel merkezde bir grup biz anket yaparız kendimiz atarız, bir grup ön seçim olsun üyelerle eğilim yoklaması yapılsın diyorlar. Hangisi olursa olsun önemli olan sürecin sonunda partililerimizin kırılmaması. Bu sürecin içerisinden dağılmadan, kırılmadan parçalanmadan güçlenerek çıkacağımızı umuyorum. Diğer arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum”

-AKP’nin Muğla’da oyu 26.3

Son yapılan anketlere de dikkat çeken Dr. Ali Arslan, “Muğla Türkiye’de CHP’nin oy oranının en yüksek olduğu 4. İl. Bunlar; Tunceli, Edirne ve Kırklareli. Bunlar da büyükşehir değil. Büyükşehirlerin içerisinde de yüzde 46 ile CHP’nin oy oranının en yüksek olduğu il Muğla. Son kamuoyu yoklamasında AKP’nin en düşük oy aldığı ikinci il Muğla. AKP’nin Muğla’daki oy oranı 26.3. Bizim bu seçimi mutlaka kazanmamız lazım”

-En büyük görev kadınlarımızın

CHP örgütlerinin her dönemde özveriyle çalıştıklarına değinen Arslan; “Burada da yine en büyük iş her zaman olduğu gibi kadınlarımıza düşüyor. Bunun örnekleri var, referandum çalışmasında kadınlarımız başlarında bandanayla Temmuz-Ağustos sıcağında canla başla dolaşıyorlardı. Bu büyük bir özveriydi. Ev ve sokak çalışmalarında yine kadınlarımıza çok iş düşüyor onlara güveniyoruz”

– Marmaris Örgütü başarı diledi

CHP Muğla Büyükşehir belediye başkan aday adayı Dr. Ali Arslan üyelerden gelen soruları yanıtladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris İlçe Başkanı Candan Yürekli “Cumhuriyet Halk Partililer olarak Muğla’da seçimi kazanmak istiyoruz. Adayımızın bir an önce belirlenmesini, kimsenin birbirini kırmadan siyaset yapmasını, düzeyli bir şekilde bu yarışı götürmesini bekliyoruz. Sizden aldığımız intiba bu, şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.