Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 18°C
Az Bulutlu
Muğla
18°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 21°C

Ege Yolcu 4.Yılını Dalyan Caria Royal Otel’de Kutladı

Ege Yolcu 4.Yılını Dalyan Caria Royal Otel’de Kutladı
REKLAM ALANI
Ocak 29, 2014 7:28 am
1.465
A+
A-

Ege Yolcu 4.Yılını Dalyan Caria Royal Otel’de Kutladı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde iki ayda bir yayınlanan aktüel yaşam ve kültür sanat dergisi olan Ege Yolcu, 4. yıldönümünü 25.01. 2014 Cumartesi akşamı Dalyan Caria Royal Otel’de kutladı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da, Ege Yolcu Dergisi tarafından farklı kategorilerde seçilen 2013 yılının motorcularına onur plaketleri verildi. İlerlemiş yaşına rağmen elli yıldır motosiklet kullanan Köyceğiz’den Mustafa Erkan’a “Motosikletli 50.Yıl Anısı” ödülünü Ege Yolcu Yönetim Kurulu Üyesi İskender Songur takdim etti. Eşi ayrı, kendisi ayrı motor kullanarak birlikte Anadolu gezileri yapan Reşit Beşoğul ve Babet Beşoğul çifti, “Yılın En İyi Motorcu Çifti” plaketi ile onurlandırıldı. Fethiye’den İsmail Bellice ve Güler Bellice çifti, Ege Yolcu Dergisi’nin düzenlediği tüm etkinliklere aksatmadan katıldıkları için “Yılın En Aktif Motorcusu” plaketini yönetim kurulu üyesi İhya Erkan’dan aldılar. Küçük hacimli motoruyla Karadeniz turu yapan Sabahattin Tomaş “Yılın En Cesur Motorcusu” olarak; yönetim kurulu üyesi Alim Uzundemir tarafından ödüllendirildi. Ege Yolcu Dergisi’nin düzenlediği tüm organizasyon ve etkinliklerde bir fiil aktif olarak ve beklentisiz bir şekilde çalışan Bülent Eyüpoğlu ise “Yılın En Çalışkan Motorcusu” plaketi ile yönetim kurulu üyesi Ersan İlhan tarafından onurlandırıldı. Gecede, Ege Yolcu Dergisi ve Caria Royal Otel tarafından üç şanslı çift Bodrum, Erzurum Palandöken ve Rize Ayder Yaylası’nda bulunan otellerde 5 gün tatil yapma hakkı kazandı. Kesilen 4.yaş günü pastasının ardından etkinliğe katılan motorcular, Grup Rainbow’un çalıp söylediği şarkılar eşliğinde eğlendikten sonra geceyi, Caria Royal Otel’de konaklayarak geçirdiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.