Dolar 32,4658
Euro 34,7315
Altın 2.441,46
BİST 9.926,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 25°C
Sal 24°C

Elektrik Borçlarına Taksit

Elektrik  Borçlarına Taksit
REKLAM ALANI
Ekim 12, 2020 12:40 pm
3.031
A+
A-

Aydem Perakende’den

Vadesi Geçmiş Elektrik Borçlarına Taksit İmkânı

Türkiye’nin önde gelen enerji grubu Aydem Enerji’nin bir kuruluşu olan Aydem Perakende, pandemi döneminde elektrik borcunu ödeyemeyen müşterileri için 12-16 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılabilecek başvurular ile 1 Ağustos 2020 öncesi dönemlere ait vadesi geçmiş borçlara taksitli ödeme kolaylığı sağlayacak.

Kredi kartı ile taksitli ödeme yapacak müşteriler, işlemlerini web sitesindeki online işlemler sayfasından yapabileceği gibi Müşteri İlişkileri Merkezleri’nden (MİM) de gerçekleştirebilecekler. Kredi kartı dışında taksitlendirme talebi olan müşteriler ise MİM’lere bizzat başvurarak taksitlendirme yapabilecekler. Pandemi döneminde elektrik borçlarını ödemekte zorluk çeken müşterilere bu uygulama ile 5 aya kadar vade seçeneği veya kredi kartına 9 aya varan taksitli ödeme imkanı sunulacak.
Görevli elektrik tedarik şirketi olarak İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde ve Türkiye genelinde yaklaşık 5 milyon müşteriye elektrik tedariki sağlayan Aydem Perakende, böylece Türkiye’nin pandemi mücadelesine de önemli bir katkı sağlamış olacak.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.