Dolar 41,9502
Euro 49,1298
Altın 5.851,44
BİST 10.109,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 22°C
Az Bulutlu
Muğla
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 19°C

Elektrikli skuter kazası

Ağustos 28, 2023 12:59 pm
665
A+
A-

Elektrikli skuter kazası

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 7- 18 yaş çocuklar için tehlikenin trend aracı olan kiralık elektrikli skuterlar oluyor. Her geçen gün sayıalrı artan elektrikli skuter ve firmalar çocuklar için kazayı kaçınılmaz kılıyor.

Çocukların skuterlar ile olan tehlikeli sürüşlerini ve bu skuterların bakımsız, denetimsiz bir şekilde kiralanmasıyla ilgili oldukça şikayet geldiği de vatandaşlardan öğrenildi.Muğla’nın Menteşe ilçesinde geçtiğimiz günlerde  bir skuterlar kazası meydana geldi.
Menteşe’de bulunan Orgeneral Mustafa Muğlalı İş Hanı yanında ki İsmet İnönü Caddesi üzerinde çocukların kullandığı öğrenilen skuter henüz öğrenilemeyen bir nedenle araca çarptı. Kazada şans eseri can kaybı ve yaralanma olmadı. Ailelerinde bu tatil günlerinde de olsa çocuklarıyla yakından ilgilenmeleri gerekiyor. Ayrıca skuter kullanımında tıpkı motosiklet  gibi kask, dizlik, kolluk ve motosiklet koruyucu kıyafetleri kullanmaları kendi sağlıkları için elzem.

YORUMLAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.