Dolar 32,4968
Euro 34,8110
Altın 2.489,39
BİST 9.543,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 19°C
Az Bulutlu
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Esnaf odası yeni binasını açtı

Esnaf odası yeni binasını açtı
REKLAM ALANI
Mart 5, 2014 10:44 am
1.672
A+
A-

Esnaf odası yeni binasını açtı

Dalaman ilçesinde temeli  2013 Ocak ayında atılan Dalaman Esnaf ve Sanatkarlar odası binasının inşaatının bitmesinin ardından  yeni hizmet binasının açılışı yoğun katılım ile  gerçekleşti.

Yapımına geçen yıl başlanan Esnaf ve sanatkârlaIMG 0178 - Esnaf odası yeni binasını açtıIMG 0243 - Esnaf odası yeni binasını açtıIMG 0187 - Esnaf odası yeni binasını açtır odası binası 500 metre karelik arsa üzerinde 155 metre karelik alana oturuyor. 460 metre karelik kapalı alandan oluşan 3 katlı olan bina üyelerine hizmet vermeye başladı.1.katında esnaflara hizmetinde devam eden, 2. katında ise esnaf ve sanatkârlar odasının üyelerine eğitim vermeyi hedefleyen oda, bina düzeni buna göre hazırladı. 

Açılışa:  Muğla esnaf ve sanatkarlar odaları birlik başkanı Şükrü Ayyıldız, Dalaman Havalimanı müdürü ve ilçe emniyet müdürü, Milas, Ula, Köyceğiz, Fethiye, Marmaris, Ortaca oda başkanları, Dalaman belediye başkanı Sedat Yılmaz, ve MHP İlçe teşkilatı, AK Parti Dalaman belediye başkan adayı Süleyman Cambuzcuoğlu, ve AK Parti İlçe teşkilatı, CHP Dalaman belediye başkan adayı Muhammet Şaşmaz,ve CHP İlçe teşkilatı, DYP Dalaman belediye başkan adayı Hatice Özcan, ve DYP İlçe teşkilatı, BBP Dalaman  belediye başkan adayı Recep Bozkurt ve BBP İlçe teşkilatı, Emniyet müdürü Mehmet Çeribaş, Esnaflar ve vatandaşlar katıldı. 

Açılışta konuşma yapan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şevket Takar ;

“Yapılan bu hizmet binası odamıza kazandırdığımız bir armağan olarak ve Dalaman lı esnaf kardeşlerimizin işlemlerini, daha düzenli yaptırabileceği iyi bir hizmet binası olarak yaptırdık. Takar ; Zor şartlar ile bu yola çıktık asla pes etmedik, bu binanın bile yapımına karşı çıkanlar oldu. 

Zoru başardık 

Şevket Takar sözlerine şu şekilde devam etti; Binamızın inşaatına başlamak için  imza bile attıramadık, odamızın yapılmamasını bile isteyenler oldu, ama bize destek verenler odamıza yeni hizmet binası isteyenler elini taşın altına koyanlar da oldu, onlardan Allah razı olsun,  bu aşamada bana binanın yapımı için destek olan üyelerime arsa tahsisinden binanın yapımına kadar emeği geçen herkeze ve eski belediye başkanı Beyhan Korkut’a Belediye başkanı Sedat Yılmaz’a teşekkür ederim” dedi. 

Az bütçe ile iyi işler yaptı 

Muğla esnaf ve sanatkârlar odaları birlik başkanı Şükrü Ayyıldız; “ Dalaman esnaf odası başkanı Şevket Takar, bu binayı yapım aşamasında az bütçesiyle  iyi işler yapıp Dalaman’a böyle bir hizmet binası yapmasını  taktir ile karşılıyoruz, çok sıkıntılar çekti”dedi.

İlçemiz güzel bir oda kazandı

Dalaman belediye başkanı Sedat Yılmaz; ”İlçemiz güzel bir oda kazandı. Oda başkanı Şevket Takar’ın  ne sıkıntılar ile bu odayı yaptığını çok iyi biliyorum tebrik etmek lazım, yapılan hizmetler kolay olmuyor, Dalaman da Esnaf sayımız az buna rağmen başkanın çabalarıyla esnaflarımız böyle bir odaya kavuştu. Yapılan hizmet binası odamıza, esnaflarımıza, Dalaman a hayırlı uğurlu olsun” dedi. Başkan yılmaz çabalarından dolayı esnaf odası personeline çeyrek altın hediye etti.

Ekibim ile birlikte katkımız oldu

Eski belediye başkanı Beyhan Korkut; “Esnaf odasının ilk aşamalarında ekibim ile birlikte katkımız oldu. İlçe güzel bir oda kazandı. Esnaf arkadaşlarımıza da Dalaman a hayırlı olsun”dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Zeki KARA dedi ki:

    Memleketimiz ve yöremiz için hayırlı, güzel işler yapan kişileri daima sevgi ve saygı ile hatırlarız……..