Dolar 32,5910
Euro 34,8590
Altın 2.491,84
BİST 9.701,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 12°C
Hafif Yağmurlu
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C
Sal 21°C

Feci Kazada ; 1 ölü, 3 yaralı

Feci Kazada ; 1 ölü, 3 yaralı
REKLAM ALANI
Şubat 27, 2016 3:35 pm | Son Güncellenme: Şubat 27, 2016 3:36 pm
2.206
A+
A-
MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜ  CEYHUN ERTEN

MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜ
CEYHUN ERTEN

Feci Kazada ; 1 ölü, 3 yaralı

Ortaca’da otomobille motosikletinIMG_0945

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ SADIK KOÇYİĞİT

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ
SADIK KOÇYİĞİT

çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Sadık Koçyiğit idaresindeki 48 DY 002 plakalı otomobil Kemaliye Mahallesi’nde karşı yönden gelen Ceyhun Erten yönetimindeki 48 RL 562 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle otomobil ve motosiklet yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazada, Koçyiğit ve Erten ile otomobilde yolcu olarak bulunan Özlem Okka, Cemal Kolcu yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından otomobilden çıkarıldı.

Yaralılar, ambulansla Ortaca Devlet Hastanesi ve Özel Yücelen Hastanesine kaldırıldı.

Ortaca Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Erten, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Koçyiğit ise Fethiye Devlet Hastanesine sevk edildi.

-Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Erten, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

34 yaşındaki Erten’in evli 1 çocuk babası olduğu ve eşinin 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.

-Otomobilden alkol şişeleri çıktı

Hayati tehlikesi bulunan otomobil sürücüsü Sadık Koçyiğit’in tedavisi ise devam ediyor.

Kaza sonrası otomobil ve motosiklet kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri araçta yaptıkları incelemede şarap ve bira şişeleri buldu.

Sadık Koçyiğit’in kazadan yaklaşık 3 saat önce sosyal paylaşım sitesindeki hesabından “Bir mezarcı olsaydım seni toprağa değil kalbime gömerdim. Oysa bugün beni toprağa gömdün”, “Ben sabaha çıkmak istemiyorum ki, Evet ve son gecem bu gün” mesajı paylaştı.

Ali Rıza AKKIR

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.