Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Açık
Muğla
26°C
Açık
Paz 27°C
Pts 25°C
Sal 24°C
Çar 24°C

Fethiye’de inşaat mühendisi, mahallesinin ilk kadın muhtarı olmaya aday

MUĞLA (AA) – Muğla'nın Fethiye ilçesinde inşaat mühendisi ve tarım teknolojileri okuyan kadın, mahallesinin ilk kadın muhtarı olabilmek için 25 yıldır görevde bulunan muhtara karşı aday oldu.İlçeye bağlı Gökçeovacık Mahallesi'nde yaşayan 28 yaşınd…

Fethiye’de inşaat mühendisi, mahallesinin ilk kadın muhtarı olmaya aday
REKLAM ALANI
Mart 29, 2024 2:43 pm
1.593
A+
A-

MUĞLA (AA) – Muğla’nın Fethiye ilçesinde inşaat mühendisi ve tarım teknolojileri okuyan kadın, mahallesinin ilk kadın muhtarı olabilmek için 25 yıldır görevde bulunan muhtara karşı aday oldu.

İlçeye bağlı Gökçeovacık Mahallesi’nde yaşayan 28 yaşındaki Cansu Sağlam, mahalledeki 308 seçmenin desteğini alabilmek için ev ev gezerek projelerini anlatıyor.

Projeleriyle mahallenin çehresini değiştirmeyi hedefleyen Sağlam, seçilmesi halinde mahallenin ilk kadın muhtarı unvanına da sahip olacak.

Sağlam, AA muhabirine, çocukluk ve gençliğinin Gökçeovacık’ta geçtiğini 2018’de mezun olduktan sonra tekrar mahalleye döndüğünü söyledi.

Mahallede soğuk sıkım zeytinyağı fabrikasının proje yönetiminde ve 2021 yılından bu yana fabrikanın yönetiminde bulunduğunu anlatan Sağlam, “Göcek’te de gulet ve motoryat işletmeciliğinde charter ve mavi yolculuk turları yapmaktayız. Hem Gökçeovacıklı olmam hem de fabrikanın yönetiminde aktif rol almam bölgemizin üreticileri ile daha yakından tanışmamı sağladı. Bu vesileyle de köyümüzün nelere ihtiyacı olduğuna dair bilgilerim her geçen gün arttı.” dedi.

Sağlam, profesör, gıda, ziraat, laborant, orman, kimya, harita, inşaat mühendisi ve A sınıf şehir planlamacısı bölümlerinden mezun deneyimli mühendislik ekibiyle mahalleye sağlayacağı hizmetlerin planlamasını yaptıklarını vurguladı.

AA 20240329 34126295 34126291 FETHIYEDE INSAAT MUHENDISI MAHALLESININ ILK KADIN MUHTARI OLMAYA ADAY - Fethiye'de inşaat mühendisi, mahallesinin ilk kadın muhtarı olmaya aday

 ( Ali Rıza Akkır – Anadolu Ajansı )

Seçilmesi takdirde mahallenin ilk kadın muhtarı unvanını almanın onurunu da yaşayacağını dile getiren Sağlam, şunları kaydetti:

“Fabrikamız aracılığıyla başta Gökçeovacık olmak üzere, çevre bölgeye kattığımız hizmet ve değer, köylülerimiz tarafından çok olumlu karşılandığı için onların teşviki, tavsiyesi beni muhtarlık adayı yolculuğuna teşvik etti. Mühendislik ekibimizle , azalarım ve köylülerimiz muhtar adaylığım süresince Gökçeovacık için yapacağımız projelerde bana destek oldular. Köylülerimiz ve azalarımız ile konuşmalarımız neticesinde önemli ihtiyaçlarımızı kısa sürede çözmek için projeler ürettik. Hayalini kurduğumuz tüm projelere aynı anda başlıyoruz. Gökçeovacık’ta yapacağımız keyifli ve güzel projelerle Türkiye’de en çok konuşulacak mahalle olacağımıza eminiz.”

Sağlam, projelerinin oluşmasına destek veren azaları, mühendislik ekibi ve tüm köylülerine çok teşekkür etti.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.