Dolar 32,5978
Euro 34,7995
Altın 2.405,78
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla 26°C
Az Bulutlu
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Galata Kürek Takımı, Dalyan’da moral depoladı

Galata Kürek Takımı, Dalyan’da moral depoladı
REKLAM ALANI
Nisan 15, 2021 3:54 pm
1.174
A+
A-

Galata Kürek Takımı, Dalyan’da moral depoladı

thumbnail DSC 1611

Galata Kürek Takımı, Dalyan’da moral depoladı

Ortaca Dalyan’da kamp yapan Galata Kürek Takımı, Mayıs’ta Sapanca’da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına hazırlanıyor. Günde iki antrenmanla çalışmalarını sürdüren Galata Kürek Takımı, Dalyan’da 3 gün kamp yaptı.

Dalyan Tekne Çekek yerinde hazırlıklarını yapan kürek ve kano sporcuları teknelerini Dalyan kanalına indirdi. 2 bin 400 yıllık kaya mezarları ile ünlü Dalyan kanalında ve Köyceğiz gölünde kürek çektiler.

thumbnail DSC 1594

Galata Kürek Takımı, Dalyan’da moral depoladı

Galata Kürek takımı, Dalyan Turizm Tanıtım, Sosyal Gelişim ve Eğitim Vakfı (TUSEV) bünyesinde kurulan Dalyan Delta Su Sporları Kulübü Derneği kano ekibiyle kürek çekti. Sporcular sosyal medyadan yaptıkları canlı yayın ve çektikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşarak bölgenin tanıtımına katkı sağladılar.

-Galata Kürek Takımı Baş Antrenörü Cemal Şenyuva, büyükler Türkiye şampiyonasının Sapanca Kırkpınar’da yapılacağını söyledi.

Şenyuva, “Şampiyonaya yaklaşık 24 kulüp katıldığı büyük bir yarış olacak. Biz de yaklaşık 45 sporcuyla katılacağız. Şu an Dalyan’da kamptayız. Bizim için bu kamp Türkiye Şampiyonasından önce çok iyi oldu. Kulübümüzde ilk defa kamp yapacak olan sporcularımız var. Günde iki antrenmanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Büyük bir yarışmadan önce böyle güzel bir havada ve suda kürek çekmek bizim için de bir şans. Bu şansı ve iyi değerlendirmeye çalışıyoruz”

-Galata Kürek Kulübü Başkanı Aydın Dönmez “Dalyan’da güzel bir kamp ortamı geçiriyoruz. Sapanca’da yapılacak olan şampiyonaya hazırlanıyoruz. Dalyan Turizm Tanıtım, Sosyal Gelişim ve Eğitim Vakfı (TUSEV) bünyesinde Dalyan Delta Su Sporları Kulübü Derneği kano ekibiyle kürek çekmek bizim sporcular açısından da güzel motivasyon oldu. Burası su sporları yapılabilmesi için güzel potansiyele sahip. Bu bölge halkı için de su sporlarının gelişeceğine inanıyorum”

-Galata Kürek Takımı sporcusu Ayçin Alp, “Dalyan kampı bizim için çok verimli geçiyor. Hava şartları bizi biraz zorlasa da çok keyifli geçiyor. Önümüzde bir Türkiye şampiyonası bir de master ekiplerimizle çıkacağımız şampiyonamız var. İnşallah bol bol madalya getirmeyi düşünüyoruz”

-Galata Kürek Takımı sporcusu Muharrem Dakın “Hobi olarak başladığım kürek sporuna lisanslı olarak Galata Kürek kulübünde devam ediyorum. Dalyan kanalı alışık olmadığımız ancak deniz küreğinin doğasına uygun, zorlu doğa şartlarında antrenman yapma imkanı bulduk. Çok keyifli antrenman yaptık. Bundan sonraki hedefimiz Türkiye şampiyonluğu. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.